Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Overhemden.com ervaringen. Mijn ervaringen met deze overhemden

Met mijn klanten, waar ik de bruidsmake-up en bruidskapsel voor verzorg, breng ik flink wat uren door. Zo ben ik eerst bij hun voor de proefsessie. Dan zijn we soms wel 4 uur bezig! Daarnaast natuurlijk nog een aantal uur op de bruiloft zelf. Vaak is het super gezellig en bespreken we van alles! Zo hebben we het regelmatig over de overhemden voor de bruidegom en hierdoor ook over mijn overhemden.com ervaringen.

overhemden.com ervaringen

Een overhemd is voor een man een mooi afgekleed kledingstuk vind ik. Mijn vriend draagt regelmatig een overhemd en als ik hem vraag wat hij belangrijk vind aan een goed overhemd hoor ik van hem het volgende:

  • hij moet prettig en comfortabel zitten
  • de mouwen moeten niet te kort zijn
  • hij moet lekker getailleerd zijn
  • en de ruglengte moet goed zijn

Als ik het hierover heb met een bruid, dan herkennen ze dit eigenlijk altijd wel! Enige tijd geleden kwam ik in contact met Mark en Sean, de oprichters van onder andere overhemden.com. Dit is een online overhemden winkel voor mannen. Je kan er terecht voor strijkvrije overhemden en je kan er je overhemd kopen op boordmaat.

overhemden.com ervaringen

Aangezien mijn blog veel gelezen wordt door aanstaande bruiden, wil ik deze online overhemden winkel graag met jullie delen, zodat je hierdoor misschien slaagt in de zoektocht voor je bruidegom.

Mijn vriend heeft inmiddels een overhemd van deze winkel, zoals jullie wellicht eerder hebben gelezen. Zijn overhemden.com ervaring is erg positief. Een mooie pasvorm en een goede lengte (zowel de mouwen als de ruglengte) maken het een overhemd die mijn vriend graag draagt!

overhemden.com ervaringen offline beleven?

De producten van overhemden.com zijn ook allemaal beschikbaar in de Heerenzaak in Amsterdam. Op de Maasstraat in Amsterdam kan je alle producten vinden die op overhemden.com te koop zijn. Hier kan je de service en producten reallife ervaren!

Woon je in Amsterdam en heb je een smokingoverhemd nodig? Heerenzaak M op de Maasstraat 89 heeft het hele jaar door smokingoverhemden op voorraad.

Happy Socks

Ken je de Happy Socks al? Geweldige vrolijke sokken in allerlei kleurrijke print, geven net die extra knipoog bij een strakke outfit, vindt je ook niet?

Overhemden.com ervaringen

Heb jij al eens bij overhemden.com gewinkeld, of heb jij de Herenzaak in Amsterdam wel eens bezocht? Ik hoor het graag van je!

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.