Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Review: Mijn ervaringen met de Imperity Gourmet Vie lijn van Hairandbeautyonline.com

Niets is fijner dan een goede shampoo, conditioner en/of masker voor je haar. Je wilt schoon haar, wat lekker aanvoelt en tegelijkertijd je haar goed verzorgen. Als de producten dan ook nog eens lekker ruiken dan komt het dichtbij ‘perfectie’ 😉 Ik heb het over producten van IMPERITY Gourmet Vie.

Met Hairandbeautyonline.com werk ik regelmatig samen om producten te testen en/of uit te proberen. Van hen kreeg ik de shampoo, de conditioner en masker van IMPERITY Gourmet Vie opgestuurd om deze te testen en te kijken wat ik hiervan vind. En wat het nog VEEL leuker maakt, jij kan ook zo’n set winnen t.w.v. € 40,-! Hoe? Dat lees je op mijn Facebookpagina.

In dit blog lees je mijn ervaringen & review over:

 • De shampoo | Imperity Gourmet Vie Perfume Cream Shampoo
 • De conditioner | Imperity Gourmet Vie Perfume Cream Conditioner
 • Het masker | Imperity Gourmet Via Haarmasker

Ervaringen IMPERITY Gourmet Vie shampoo

Het eerste wat heel veel indruk op mij maakte was de geur! Wow, ik rook Flower Bomb van Victor & Rolf. Het blijkt (zag ik later) dat in deze shampoo de geur van La Vie Est Belle van Lancome is verwerkt (Super lekker!). En ik vind Flower Bomb en La Vie Est Belle echt veel van elkaar weg hebben. Ik haal ze vaak door elkaar! De geur is dus echt aanwezig, heerlijk!

Mijn-ervaringen-met-de-Imperity-Gourmet-Vie-lijn-8

Waar ik even aan moest wennen is dat het een cream shampoo is. Daardoor schuimt de shampoo niet zo sterk als dat ik gewend ben. Eigenlijk dacht ik dat ik daardoor wat vetter haar zou krijgen dan normaal. Maar na het drogen van mijn haar blijkt het tegendeel waar te zijn. Mijn haar was echt lekker schoon en het glansde erg mooi. Normaal moet ik het echt om de dag wassen en nu zou ik gewoon 2 dagen over kunnen slaan. Of dat nu direct aan de shampoo ligt of aan het feit dat ik ook een behoorlijk stuk lengte van mijn haar heb af laten knippen, durf ik niet 100% zeker te zeggen. Maar dat de shampoo een positieve werking heeft, dat voel ik wel!

Mijn-ervaringen-met-de-Imperity-Gourmet-Vie-lijn-8

Extra leuk is dat ik de geur La Vie Est Belle laatst voor mijn verjaardag hebt gekregen! Heerlijke combinatie! 🙂

Ervaringen IMPERITY Gourmet Vie conditioner

Net zoals de shampoo is ook in de conditioner dezelfde geur verwerkt en deze conditioner ruikt heerlijk. Ik vind hem heel erg fijn. Hij is niet te vet en het geeft je haar voeding. Een aanrader dus en ook noodzakelijk. Meer lezen hoe en waarom je een conditioner gebruikt? Lees dan dit blog eens!

Ervaringen IMPERITY Gourmet Vie Haarmasker

In tegenstelling tot de shampoo en de conditioner ruikt het haarmasker minder sterk geparfumeerd dan de conditioner en de shampoo. Het haarmasker kan je 3 tot 10 minuten in je haar laten trekken. Zelf hou ik meer van 3 minuten dan 10 minuten, dus langer dan 3 minuten heeft het haarmasker niet in mijn haar gezeten.

Mijn-ervaringen-met-de-Imperity-Gourmet-Vie-lijn-8

Dit haarmasker maakt je haar heerlijk zacht en ik weet zeker wanneer ik wat meer geduld heb (en het maskertje wat langer de tijd zal geven) dat ik nog meer resultaat zal boeken.Voor nu gaat mijn voorkeur even uit naar de conditioner. Maakt je haar lekker zacht, glanzend en voedt mijn punten.

De producten uit de Imperity Gourmet lijn zijn:

 • Vrij van parabenen
 • Geschikt voor ieder haartype
 • Voor extra volume
 • Om je haar extra te laten glanzen (heb ik ook echt gemerkt!)
 • Verrijkt met Argan olie

De producten kan je hier bestellen!

Heb jij deze producten ook al eens geprobeerd of ben je dit van plan? Laat je reactie hieronder achter. Ook als je vragen hebt over de producten! Let me know! 🙂

Veel liefs,
signature
1 Response
 • Veerle
  woensdag, oktober 5, 2016

  Met een echt parfum luchtje dus. Ben benieuwd, de laatste maanden was ik mijn haren bijna alleen nog maar met een kokosnoot shampoo, maar ik wil nu wel eens weer wat anders. Ik ga deze week misschien toch eens bestellen.

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.