Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

De masterclass make-up van woensdag 21 september 2016

Sinds 2016 geef ik naast workshops aan groepen vriendinnen of vrijgezellen ook Masterclasses. Ik vind het super leuk om mijn kennis en ervaring te delen en samen lekker gezellig met make-up en beauty bezig te zijn.

Tijdens mijn masterclass make-up leer je door middel van 10 stappen hoe je een complete make-up kan aanbrengen. Ik leer je de mooiste accenten in je gezicht te ontdekken, en deze extra te benadrukken. Alle deelnemers krijgen een programmaboekje waarin alle stappen staan beschreven, inclusief extra uitleg. Erg handig om thuis ook nog eens iets na te kijken en nog eens door te lezen!

Masterclass Make-up Rotterdam JVD | Joyce van Dam

De deelnemers van de masterclass make-up.

Op een of andere manier tref ik altijd super gezellige en leuke mensen in de Masterclass make-up! We beginnen de Masterclass altijd met een glaasje bubbels, dat maakt het ook extra gezellig! 😉

Masterclass Make-up Rotterdam JVD | Joyce van Dam

De laatste masterclasses gaf ik op vrijdagen, maar deze Masterclass op 21 september stond gepland op een woensdag. De masterclass was weer uitverkocht. Helaas kreeg ik de dag ervoor wel een ziekmelding. Jammer!

Bestand 21-09-16 18 43 51

De masterclass make-up – Even voorstellen

Als iedereen lekker zit en wat te drinken heeft stel ik mezelf altijd even voor en leg ik het programma uit. In de tussentijd stalt iedereen haar make-up uit op tafel en stelt iedereen zich even aan elkaar voor.

Masterclass Make-up Rotterdam JVD | Joyce van Dam

Sommige dames komen met een vriendin of familie, maar de meeste dames komen alleen en sluiten aan bij de gezellige groep. Oud, jong, beginners en gevorderden hebben ondertussen de Masterclass make-up bij gevolgd.

Masterclass Make-up Rotterdam JVD | Joyce van Dam

Op 21 september waren er zelfs 2 dames uit Antwerpen hiernaartoe gereden. Super cool en natuurlijk vereerd! 🙂 Ook waren er dames uit Utrecht en Katwijk. Super leuk! De rest van de dames kwamen uit de omgeving: Rotterdam, Barendrecht, Nieuwerkerk a/d IJssel, Vlaardingen, Spijkenisse.

Masterclass Make-up Rotterdam JVD | Joyce van Dam

Het was echt een top middag! Aan het einde van de Masterclass ontvangt iedere deelneemster een Certificaat dat je deze Masterclass Make-up hebt gevolgd. Uitgegeven door mijn eigen JVD Academy!

Masterclass Make-up Rotterdam JVD | Joyce van Dam

Ben jij iemand die zichzelf ook wel eens afvraagt of je het nu allemaal wel goed doet qua make-up aanbrengen? Denk je dat je er misschien nog meer uit kan halen? Jezelf nog mooier kan maken door bepaalde punten extra aan te zetten of juist bepaalde punten meer weg te werken?

Dan is deze Masterclass zeker iets voor jou! Ik weet zeker dat je met nieuwe tips, tricks en inspiratie naar huis gaat.

Kijk voor de eerstvolgende datum en om te aanmelden HIER. Zie ik je tijdens een van de masterclasses make-up?

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.