Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Wat is de beste stijltang?

Je bent op zoek naar de beste stijltang? Tegenwoordig zie je door de bomen het bos niet meer, er is oneindig veel keuze! Je wilt natuurlijk een perfecte stijltang die doet wat hij moet doen en daarnaast ook nog eens goed is voor je haar.

Graag vertel ik je in dit blog welke stijltang ik persoonlijk heel erg fijn vind en ook waarom. Lees daarom verder voor mijn ervaringen met de beste stijltang!
Je denkt misschien wel, “wat is nou het verschil tussen al die tangen?” “Ze zullen allemaal toch wel goed zijn?” Begrijpelijk dat je zoiets denkt maar je hebt altijd baas boven baas en er is wel degelijk verschil.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, voor mij is de beste stijltang (zonder twijfel) de CHI G2 Ceramic & Titanium.

Wat is de beste stijltang

Waar moet je op letten bij het zoeken naar een goede stijltang?

Met het gebruik van een stijltang kan je je haar mooi glad maken. Tegenwoordig zie je ook steeds vaker dat er met de stijltang krullen of een slag in het haar worden gemaakt. Zelfs dat kan dus met een stijltang, handig toch?

Buiten dat een stijltang je haar dus mooi steil & glad kan maken, kan je ook een mooie slag creëren! Daarnaast moet hij ook handig zijn in gebruik! Daarmee bedoel ik dat de tang lekker in de hand ligt, niet te groot is en niet te zwaar is.

De beste stijltang, waar let ik op?

Wat ik zelf heel belangrijk vind is dat je stijltang een lekker lang snoer heeft. Niets is zo vervelend als je een te kort snoer.  Je red het dan soms niet eens tot aan de spiegel! Mocht je dit wel eens mee gemaakt hebben dan weet je vast precies wat ik bedoel 😉

Wat ik ook heel prettig vind is dat een stijltang snel op temperatuur is. Het is veel handiger dat je je stijltang aan kan zetten en 3 minuten later je gelijk aan de slag kunt.
Sommige stijltangen doen er heel lang over voordat ze warm zijn, en dan vaak genoeg zijn ze dan nog geen eens ‘echt’ warm.

Welke Stijltang is Goed? | Door Hair & Make-up Artist Joyce van DamBij de CHI G2 stijltang (de beste stijltang vind ik dus) ben je ervan verzekerd dat de tang snel op temperatuur is. Je kan de CHI G2 Ceramic & Titanium stijltang ook op 3 verschillende vaste warmtestanden zetten. Heel fijn dat je kan zien op welke warmtestand de tang staat of je de tang kan zetten.

Voor dun haar heb je aan een temperatuur van 180 graden genoeg. Voor dik haar is de stand op 220 graden echt wel nodig om een goed resultaat te bereiken. Voor normaal haar is het advies van CHI 200 graden. Daar ben ik het zeker mee eens.

Voor een optimaal resultaat gebruik je de CHI G2 Ceramic & Titanium Stijltang in combinatie met de CHI 44 Iron Guard Firm Hold Protecting Spray.

Welke Stijltang is Goed? | Door Hair & Make-up Artist Joyce van DamDit product gebruik ik voor mijn opdrachtgevers, en ook privé altijd voordat ik een warmtebron gebruik. Dit product beschermt je haar tegen de warmte maar creëert tevens een mooi volume. Samen met mijn verslaving aan de BioSilk waar ik eerder over schreef vind ik deze twee producten toch wel echt de musthaves voor je haar.

Vind jij dit ook de beste stijltang? Welke stijltang en bescherming voor in je haar gebruik jij het liefst? Laat je reactie hieronder achter.

Veel liefs,
signature
2 Responses
 • Ashley
  dinsdag, november 22, 2016

  Voor mij werkt de MaxPro evolution stijltamg perfect.
  Snel warm, instelbaar tot 23o graden.
  Zelfs de mini variant voor op vakantie werkt perfect, kan er zelfs krullen mee maken.

  • Strid
   zondag, januari 1, 2017

   De max pro ook voor mij de meest fijne tang. Ik heb dik en veel haar en met deze tang kan ik de plukken temmen.

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.