Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

De mooiste ‘echte’ kunst wimpers!

Dit jaar heb ik kennis mogen mogen met de wimpers van Everblinks. Jeetje wat mooi! Ik heb nog nooit zulke mooie kunst wimpers gezien, die zo mooi zijn en zo natuurlijk lijken.

Vaak bij kunstwimpers denk je toch snel… hmmm. Ze zijn soms zo ‘gemaakt’ en iets ‘te’. Een beetje een nep gevoel. Snap je dan wat ik bedoel? Ik houd zelf meer van natuurlijke maar wel zo mooi mogelijke (kunst)wimpers. Nou ik kan je verzekeren bij de wimpers van Everblinks heb je dat effect! Ze zijn prachtig. Bij een paar soorten kunst wimpers zag ik zelf geen eens verschil, die waren voor mij weer ‘te’ natuurlijk!
Ze hebben eigenlijk voor ieder wat wils. Veel verschillende soorten voor verschillende ogen, wimpers en wensen.

De mooiste echte kunst wimpers | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Hoe kunnen deze kunst wimpers zo mooi natuurlijk lijken?

De wimpers zijn gemaakt van echte nertsen haartjes. Gelukkig werd ik ervan verzekerd dat het waarborgen van deze wimpers 100% wreedheid-vrij zijn. De wimpers worden gemaakt van haartjes uit de rui en haaruitval bij de nertsen. De nertsen worden in geen enkel geval beschadigd of pijn gedaan. Heel fijn om te horen want anders zou het gelijk een ‘no-go’ zijn voor mij.

De kunst wimpers heb je in verschillende vormen en maten. Heel prettig want als je van nature al aardig wat wimpers hebt moet de kunstwimper hier wel aan kunnen tippen. De wimper moet iets extra’s kunnen bieden maar toch nog natuurlijk blijven. Deze wimper zal voor een ander wellicht veel te veel kunnen zijn. Voor de dames onder ons die van nature heel weinig en korte wimpers hebben, heb je weer een ander soort wimper. Een wimper die toch het wow effect geeft zonder het ‘te’ te laten lijken.

Hier zie je een aantal verschillende soorten?

Welke vind jij het mooiste? Ik ben echt verliefd op de Lash Whisperer.

Wat kosten de wimpers?

De prijzen van deze wimpers variëren zo rond de € 30,- In eerste instantie zal je denken, jeetje wat duur. De wimpers van MAC zijn bijvoorbeeld € 12,- dus best een verschil.
Maar de wimpers van MAC zijn niet handgemaakt en niet van echt haar van Nertsen haartjes. Dat is al een aardig verschil. Ik heb altijd de wimpers van MAC erg mooi gevonden. Maar je ziet wel goed dat je neppe wimpers op hebt.
Voor een speciaal feestje of fotoshoot is dat leuk, maar niet echt voor een avondje uit. Al helemaal niet als ik voor je bruiloft een bruidsmake-up en bruidskapsel verzorg. De wimpers van Everblinks zijn juist perfect en mooi voor alles!

Hoe vaak kan je de wimpers gebruiken?

Als je de wimpers van Everblinks goed verzorgt kan je de wimper wel 20 to 25 keer gebruiken. Als je het dan zo terug rekent dan is het ineens best wel weer goedkoop voor zo een mooie wimper. Erg duurzaam!

De verpakking?

De mooiste echte kunst wimpers | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

De wimpers zijn verpakt in een heel mooi doosje waar je ze na gebruik ook weer heel makkelijk in kan bewaren.
De lijm moet je er los bij kopen. De Duo adhesive lijm waar ik eerder al eens over schreef is echt de beste lijm voor het plakken van je wimper.

Wat vind je van de voor & na foto’s hieronder?

De mooiste echte kunst wimpers | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist De mooiste echte kunst wimpers | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de wimpers van Everblinks? Als je ze wilt aanschaffen klik dan hier. Ik mag je 10% korting aanbieden, altijd leuk toch. De coupon code hiervoor is: joycevdam10
Ik ben benieuwd voor welke je zou gaan en als je ze hebt besteld wat je ervan vind en nog belangrijker: Hoe ze staan?! Hou me op de hoogte 😉

Veel liefs,
signature
1 Response
  • Patrizia
    woensdag, september 13, 2017

    Ik heb vaak valse wimpers gedragen maar kreeg daar vermoeide ogen van en vond ze te zwaar en de ogen leken kleiner en kreeg ze niet makkelijk opgedaan.

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.