Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

De Mooiste Feestkapsels

Het is weer bijna zo ver. Voor veel dames de mooiste tijd van het jaar! Dan heb ik het natuurlijk over kerstmis. Rond deze feestdagen is iedereen toch vaak bezig om er extra mooi en feestelijk uit te zien! Een mooi jurkje, sexy heels en daar hoort natuurlijk ook een mooie make-up en een heel mooi kapsel bij. Want dan kan je jurk nog zo mooi en glitter & glamour zijn, als je haar niet goed zit kan je het wel vergeten 😉

Daarom heb ik hier 3 mooie en makkelijke feestelijke kapsels voor je op een rijtje gezet.

De mooiste feestkapsels #1De Mooiste FeestkapselsLoshangende lokken met een mooie slag er in, is altijd mooi en super sexy. Zo maak je als je steil haar hebt er toch iets speciaals van en wanneer je juist sterke krullen hebt creëer je ook weer een hele andere twist aan je look! Je kan het gewoon mooi los laten hangen of de bovenkant iets naar achteren vast zetten. Zo krijg je iets meer krul aan de achterkant te zien.De mooiste feestkapsels | Door Joyce van Dam hair & Make-up ArtistGebruik de krultang van Chi voor het maken van een mooie wave in je haar.

De-mooiste-feestelijke-kapsels-6

Gebruik de protection spray van Chi als bescherming voor je haar. Dit product helpt ook erg goed bij creëren van volume. Super product!

De-mooiste-feestelijke-kapsels-5Als finishing touch een druppeltje Biosilk Silk Therapy in de punten van je haar en je ziet er picobello uit!

De mooiste feestkapsels #2

De Mooiste Feestkapsels

Een nonchalante opgestoken coupe is zo ontzettend romantisch, stijlvol en ‘ook’ super sexy als je het mij vraagt. Dit vind ik stiekem toch wel iets mooier dan los haar, maar hangt natuurlijk ook weer af van je outfit!
Met de juiste speldjes en de juiste producten heb je in een handomdraai dit kapsel gecreëerd. Je haar leren opsteken? Lees dan mijn blog over haar opsteken of volg mijn workshop haar opsteken!

Het belangrijkste en het meeste essentiële wat je nodig hebt bij het opsteken van je haar zijn  postische naalden en gewone schuifspeldjes. De postische naalden zien er zo uit als de foto hier beneden. Een musthave dus!

De mooiste feestkapsels | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

De mooiste feestkapsels #3De Mooiste Feestkapsels

Een kapsel ala Marilyn Monroe! Met een carmenset, veel haarlak en niet te vergeten rode lippen zie je er deze kerst super glamorous uit! 😉 Maak een lok vanuit een zijscheiding en toupeer deze een beetje bol, vol en stevig. Houd de krullen verder iets wat stijf. Voor dit kapsel mag je lengte best iets korter zijn en hoger op krullen. Wanneer je de carmenset krullen uitborstel krijg je meer een losse krul effect. Super leuk voor de day after 😉

De mooiste feestkapsels | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Hoe breder je pluk haar, hoe grover je krul wordt. Laat de rollers goed afkoelen voor een optimale lang-houdbare krul.De mooiste feestkapsels | Door Joyce van dam Hair & Make-up Artist

En vergeet de prachtige mooie rode lippen natuurlijk niet, met een klein glansje! Feestelijker kan toch bijna niet?
Welk kapsel vind jij het mooiste en hoe ga jij je haar dragen tijdens de kerstdagen?
Ik ben erg benieuwd!

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.