Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mijn week. Week 23-2016. Fotoverslag & Blog.

Elke week schrijf ik een blog (& fotoverslag) over mijn belevenissen als Hair & Make-up Artist. Zo verzorg ik in deze periode vaak een bruidskapsel en bruidsmake-up voor dames die gaan trouwen. Ook word ik regelmatig ingezet als visagiste om het haar & make-up te verzorgen. Een workshop visagie of een Masterclass Make-up? Ook daar ben ik druk mee (of met de voorbereidingen ervan).

Mijn andere grote passie is tekenen. Ik werk (als mijn agenda het toelaat) bij een tattoo shop in Rotterdam om mijn skills te oefenen. Lees en kijk je weer mee met afgelopen week? 🙂

Proefsessie voor een Bruidskapsel & Bruidsmake-up

Op maandag had ik een proefsessie gepland staan met Moniek in Capelle aan den IJssel, voor haar Bruidskapsel & Bruidsmake-up voor haar bruiloft. Haar tante was er ook bij en het was een gezellige ochtend. Ik vind het altijd erg leuk een aanstaande bruid te ontmoeten en alle plannen voor de bruiloft door te nemen.

‘s Avond tekende ik deze mandala. Wat vind je ervan?

Bruidsmake-up-2-Rotterdam-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Hair-Make-up-JVD-7

Bruidskapsel & Bruidsmake-up voor Lucinda

Op dinsdag had ik wederom een proefsessie gepland staan, dit keer met Lucinda. Lucinda is een jonge en mooie meid, en werd na het aanbrengen van haar bruidsmake-up en het creëren van haar bruidskapsel omgetoverd tot een ware diva! Wow, het was heel erg mooi. Helaas kan ik nog geen foto’s van haar laten zien omdat ik dan teveel zal verklappen. Op 24 juni trouwt Lucinda en zal ik de foto’s plaatsen 😉

Woensdag haar & make-up promotie

Om half 7 was ik in Rotterdam Centrum, vlakbij de Blaak, om voor Patricia haar kapsel & make-up te verzorgen. Ze wilde er extra mooi uit zien voor haar promotie.

Bruidsmake-up-Rotterdam-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Hair-Make-up-JVD

Een spannende dag dus voor Patrica, maar het was een heerlijke relaxte ochtend. Ze was erg blij met het resultaat.

Bruidsmake-up-Rotterdam-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Hair-Make-up-JVD

De rest van de dag was ik aanwezig in de tattoo shop. Ik ging oefenen op een oefenhuid en ook op een meloen. De oefenhuid was vrij stug en omdat je de inkt niet kan wegvegen krijg je vlekken. Je ziet dan niet zo goed wat je precies gedaan hebt.

Bruidsmake-up-Rotterdam-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Hair-Make-up-JVD

Op de meloen ging het gelijk veel beter en kan je de vlekken wel wegvegen.

Bruidsmake-up-Rotterdam-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Hair-Make-up-JVD

Super verslavend zeg, WOW! Ik ging ook pas rond 21.00 uur weg. Heerlijk! Wist je dat ik volgende week mijn eerste ‘echte’ tattoo ga zetten! Spannend!

Bruidsmake-up-1-Rotterdam-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Hair-Make-up-JVD-7

Donderdag een mooi kapsel creëren en een mooie make-up voor een bruiloft

Op deze dag had ik vroeg afgesproken met Elske. Ik verzorgde haar kapsel en make-up omdat haar zus op deze dag ging trouwen. Elske was een hele leuke en gezellige meid. Een super relaxte ochtend en ze was helemaal blij met het resultaat.

Bruidsmake-up-Rotterdam-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Hair-Make-up-JVD

Ze wilde in eerste instantie graag iets met een vlecht, maar omdat haar zus (de bruid) ook zoiets zou gaan doen leek het ons verstandig om dat juist niet te doen. Het leek ons toch niet heel erg leuk, als je zus bijna hetzelfde kapsel als jij zou hebben. 🙂

Dondermiddag had ik een proefsessie voor een Bruidskapsel & Bruidsmake-up.

Deze sessie stond gepland met Gabrielle in Rhoon. Een thuiswedstrijd voor mij! Ik mag haar kapsel en make-up verzorgen voor haar bruiloft. Haar beste vriendin was er deze middag er ook bij voor de gezelligheid en voor het advies natuurlijk. Bij het eerste kapsel dachten we eigenlijk niks meer aan doen, wauw, het stond haar zo prachtig! Het was precies wat ze wilde. Maar… zoals je misschien weet, wil ik altijd nog wat andere opties proberen. Gewoon om er 100% zeker van te zijn dat je bruidskapsel wordt zoals je echt wilt. Na het derde kapsel was Gabriella toch echt verliefd. Het derde kapsel gaat het worden op haar bruiloft. Qua make-up waren we er snel uit.

Bruidsmake-up-Rotterdam-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Hair-Make-up-JVD

Ik kan niet wachten tot haar bruiloft op 8 juli, want ik kan je vertellen dat haar bruidskapsel en bruidsmake-up in combinatie met haar huids- en haarkleur en jurk heeeel erg mooi gaat worden.

Op vrijdag de bruiloft van Natascha

Het was een heerlijke vroege vrijdag, zoals wel vaker voor mij deze periode van het jaar. 😉 Geen enkel probleem, ik vind het altijd erg leuk om iemand extra mooi te gaan maken voor zo’n mooie dag! Natascha wilde echte ‘Roy Donders krullen’ zoals ik het noem. 😉 Het is niet echt iets wat ik vaak creëer, maar Natascha wilde het graag en het stond ook mooi bij haar!

Bruidsmake-up-Rotterdam-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Hair-Make-up-JVD

Alles liep deze ochtend op schema en daarnaast mocht ik ook haar moeder en dochtertje extra mooi maken.

Een weekendje ertussenuit

In de middag vertrok ik samen met mijn jongens naar Bloemendaal voor een weekendje weg. Wij gingen samen met een vriend van ons en zijn kids naar het Surfana Festival. Een onwijs leuk surf festival waar heel veel leuke dingen te doen zijn. We sliepen op een hele leuke camping, voor het eerst in een kartonnen tent. Ja echt waar, kijk maar eens op kartent.com.

Bruidsmake-up-Rotterdam-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Hair-Make-up-JVD

Het was super, een heel weekend buiten leven zonder telefoon (alleen voor foto’s).

Hopelijk hebben jullie een goed weekend gehad allemaal! Een mooie week toegewenst!

Veel liefs,
signature
1 Response
  • Michaela Hogenzand
    maandag, juni 13, 2016

    Leuk om te lezen Joyce, een mooie week gehad. Leuke opdrachten en in het weekend lekker genieten, ziet er goed uit

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.