Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Biosilk Silk Therapy Coconut Oil 3-in-1 review!

Hoe fijn zou het zijn als je na het sporten of wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat, niet drie verschillende producten voor onder de douche hoeft mee te nemen maar gewoon één product? In samenwerking met Haarshop.nl mocht ik de Biosilk Silk Therapy Coconut Oil 3-in-1 testen. Ben je op zoek naar ervaringen met de Biosilk Silk Therapy Coconut Oil producten of ben je benieuwd naar de 3-in-1 werking? In dit blog lees je mijn Biosilk Silk Therapy Coconut Oil 3-In-1 review!

Biosilk Silk Therapy Coconut Oil 3-in-1 – Shampoo

De Biosilk Silk Therapy 3-in-1 ruikt om te beginnen erg lekker. Naar, je raadt het al, kokos. Als shampoo werkt het product voldoende. Voor mijn lengte en dikte haar gebruik ik, nadat ik mijn haar eerst goed uitgespoeld heb met water, ongeveer iets meer als een euromunt grootte aan product om mijn haar te wassen. De shampoo schuimt niet heel erg snel op, dat komt onder andere omdat dit product sulfaat vrij is. Als je voor de tweede keer je haar wilt wassen en na het in-masseren van de shampoo even een extra straal water over je haar heen laat gaan, schuimt het iets beter op. Normaliter moet ik mijn haar twee keer wassen voor een prettig, schoon gevoel maar bij deze shampoo heb ik mijn haar drie keer gewassen. En daarna had ik zeker een fris en schoon gevoel.

Biosilk Silk Therapy Coconut Oil 3-In-1 – Conditioner

Na het wassen van mijn haar gebruik ik standaard een conditioner in de lengtes van m’n haar. Nu zou het bij dit product niet nodig hoeven zijn. De shampoo moet eigenlijk ook als conditioner zijn werk doen. Maar toch vond ik de Biosilk als conditioner niet genoeg voor mijn haar. Ik zou de combinatie met dit product aanraden: ‘Biosilk – Silk Therapy – Coconut Oil – Moisture Conditioner‘. Zo geef je je haar net die verzorging die nodig is en voelt je haar nog zachter aan na het douchen.

Biosilk Silk Therapy Coconut Oil 3-in-1 – Body Wash

De 3-in-1 Biosilk Silk Therapy Coconut Oil is wel een top product om te gebruiken als body wash. Niet alleen ruikt het heerlijk naar kokos maar je huid voelt ook merkbaar zachter aan tijdens en na het gebruik. Ik vind het belangrijk dat producten sulfaat- en parabenen vrij zijn. Dit is extra belangrijk als je haar van nature wat droger of doffer is of als je hoofdhuid misschien snel geïrriteerd raakt. Maar ook wanneer je je haar verft zou ik een shampoo gebruiken die vrij is van sulfaat en parabenen, zoals dit product van Biosilk.

Heb jij dit product wel eens geprobeerd of ga je het proberen? Ik ben erg benieuwd wat je van het resultaat vindt. Laat het weten in de reacties hieronder! Om nog meer informatie te lezen over dit product, klik dan hier.

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.