Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Oolaboo skin superb bronzer review, bruin zonder zon!

Veel mensen vinden een (licht) zongebruinde huid er voor zorgen dat je er gezonder en frisser uitziet. Een mooie zongebruinde huid, ook wel sun-kissed skin genoemd, zorgt voor een frisse uitstraling. Om zo’n kleurtje op te doen, kan soms even een kwartiertje of halfuurtje in de zon zitten al genoeg zijn. Maar daarbij is het wel zo dat de UV-stralen juist niet goed zijn voor je huid en daarbij hebben we in Nederland het probleem dat de zon ook heel vaak niet schijnt. Maar, daar is nu een gezonde oplossing voor!? In samenwerking met Haarshop.nl mocht ik de bronzer starter set van Oolaboo Skin Superb Bronzer testen. Op zoek naar ervaringen met de Oolaboo Skin producten of naar de bruiningsspray van dit merk? In dit blog lees je mijn Oolaboo Skin Superb Bronzer review!

Oolaboo Skin Superb Bronzer Starter Set.

De bronzer starter set komt in een mooie toilettas met daarin het bronzing product, een kwast en een handschoen. Met de kwast kan je de bruinningsspray mooi egaal aanbrengen op je gezicht en voor de rest van je lichaam werkt de handschoen het beste. Ik heb al eerder producten van Oolaboo mogen proberen en ik ben fan van het merk. Ondanks dat, moet ik heel eerlijk wel toegeven dat ik best wel huiverig was om een bruiningspray te testen. Want een tijd geleden heb ik  wel eens een self tanning product gebruikt en ik leek toen echt wel heel erg oranje. Dus je kunt je voorstellen dat ik bang was om dit effect weer te krijgen. Maar omdat alle eerdere geteste producten van Oolaboo zo goed bevielen durfde ik het zeker aan.

Oolaboo – Skin Superb – Bronzer is een biologische spray met natuurlijke ingrediënten.

Een groot pluspunt van dit product is dat het product uit natuurlijke en biologische ingrediënten bestaat. Het idee dat je geen chemische rommel op je huid aanbrengt is toch wel erg fijn en belangrijk! Een ander voordeel is dat het product heel makkelijk is aan te brengen. Vooraf heb ik eerst even de gebruiksaanwijzing gelezen en daarna ging ik gelijk aan de slag. De fles van Oolaboo Skin Supberb Bronzer moet je vooraf eerst even goed schudden, daarna spray je het op de washand (voor je lichaam) of op je kwast (voor je gezicht) en breng je het aan op de huid. De washand werkt heel erg handig en het product kan je zo heel makkelijk en egaal aanbrengen. Het ging super soepel, ik zag nergens strepen of ophopingen. Na het eerste laagje heb ik nog twee laagjes aangebracht. Heel dunnetjes dan wel. Het product werkt namelijk nog door. Na ongeveer 3- 4 uur heb je je daadwerkelijke het definitieve sun-kissed kleurtje te pakken. Dus denk niet na het aanbrengen: “ik zie niks”, waarna je vervolgens veel te veel aanbrengt. Je hebt dan kans dat het effect na 3 uurtjes misschien iets te veel is dan je zou willen.

Oolaboo skin superb bronzer review

Naast de prachtige starters set kan je de fles van 200 ml bronzingspray ook los kopen, net als de handschoen. De kwast en de toilettas kan je helaas niet los kopen. Persoonlijk vind ik het setje wel erg fijn. Want voor je gezicht is de kwast wel echt nodig. Ik heb het zelf niet geprobeerd met de handschoen, want dit zal het ook zeker niet makkelijker of natuurlijker op maken. Met de kwast kan je alle plekken in je gezicht goed bereiken. Met de kwast kan je uiteraard ook je armen en benen behandelen, alleen ben je dan wel wat langer bezig en kan ik me voorstelen dat je sneller wat plekjes vergeet.

Het resultaat!

Uiteraard wil ik je een voor en na foto laten zien, want naar het resultaat ben je denk ik wel benieuwd. Hieronder laat ik een foto zien van mijn benen. Ik heb bij één been het product aangebracht en bij de andere niet zodat je het beste het resultaat kan zien. Deze foto is zonder een filter of bewerking zodat je goed het resultaat kan zien. Persoonlijk vind ik het resultaat echt boven verwachting mooi geworden!? Je ziet heel duidelijk verschil, maar absoluut geen oranje gloed. Ik ben erg benieuwd wat je van het resultaat vindt. Laat het weten in de reacties hieronder! Om meer informatie te lezen over deze mooie bruiningsset klik dan hier.

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.