Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Haal de vakantie in huis met deze producten

Ben je ook zo’n fan van de prachtige stranden, de Oosterse geuren en de mysterieuze straten van Marokko? Ik wel! Met de producten van Scrub & Rub en dan de lijn Magical haal je de magie van Marokko in huis wordt er gezegd. Ik ben benieuwd! In samenwerking met Haarshop.nl mocht ik deze heerlijke producten van Scrub & Rub testen. Op zoek naar ervaringen met de Scrub & Rub Magical producten? In dit blog lees je mijn ervaringen!

Want sinds de corona crisis is uitkijken naar een vakantie nog nooit zo onzeker geweest. Misschien is je vakantie al wel geannuleerd of wacht je in spanning af of je vakantie doorgaat. Niet leuk! Maar met de producten van Scrub & Rub van de lijn ‘Magical’ kom je toch wat makkelijker in die vakantiesfeer. Ik heb vier producten kunnen testen namelijk de Room Spray, de Fragrance Mist, de Shower Foam en de Body Butter. Ik kan je alvast verklappen: wat een verwennerij! πŸ™‚ Hieronder lees je van elk van deze vier producten mijn ervaring.

De Room Spray van Scrub & Rub – Magical

Na het uitpakken van de doos van Haarshop, sprayde ik gelijk de Room Spray in de lucht. Jeetje, niet alleen ik maar ook mijn man en zoon waren gelijk enthousiast. Wat een heerlijke geur! Het deed me in eerste instantie denken aan de geur die je ruikt als je een parfumerie binnen loopt. Je ruikt eigenlijk een mix van geuren, lekker zoet maar ook niet te overheersend. Heerlijk! De geur is wel lekker intensief en blijft lang langen, zonder dat het te zwaar wordt. Het voordeel is dat je niet heel veel sprays nodig hebt om de kamer lekker te laten ruiken. Ik vind dit echt een luxe musthave voor een heerlijk ruikend huis! Ook echt leuk om cadeau te doen.

Fragrance Mist van Scrub & Rub – Magical

De Scrub & Rub Magical Mini Mist is een heerlijk geurende mist. Ik gebruik deze mist vooral in mijn haar en op mijn sjaal! De geur is ongeveer hetzelfde als de Room Spray alleen dan beter geschikt om op je huid aan te brengen, maar ik vind het ook heerlijk om het gewoon wat over m’n kleding te sprayen of over mijn jasje. De geur is heerlijk en lekker intensief. Op je huid blijft de geur niet enorm lang hangen, het is lekker om in de middag weer even bij te sprayen. Maar op je kleding blijft de geur wel lang hangen en rook ik het zelfs ‘s avonds nog.

Scrub & Rub Magical

Shower Foam van Scrub & Rub – Magical

Op de webshop van Haarshop staat er bij dit product omschreven dat de Shower Foam van Scrub & Rub een romige en fluweelzachte beleving voor onder de douche is. De gel verandert in aanraking met water in een volle en rijke mousse die de huid intensief voedt, reinigt en heerlijk zacht laat aanvoelen. Als ik dat lees, dan zijn mijn verwachtingen best wel hoog en heb ik eigenlijk gelijk zin om te gaan douchen en dit uit te proberen. πŸ™‚ Dat heb ik inmiddels gedaan en ik heb getest of het product de heerlijke tekst ook waar maakt. En ja ik ben enthousiast geworden. Deze Shower Foam is echt heerlijk romig en mousseert heerlijk. De geur is niet precies hetzelfde als de Room Spray en de Mist vind ik, maar wel ontzettend lekker. Het is iets minder zoet qua geur. Je huid wordt er ook echt merkbaar zachter van.

Scrub & Rub Magical

Body Butter van Scrub & Rub – Magical

Na het douchen met de Magical Shower Foam heb ik de Body Butter van Scrub & Rub gebruikt. Ik had voordat ik de Body Butter gebruikte nog niet gelezen dat er kokosolie in dit product zit, maar ik herkende het gelijk bij het gebruik. Het luchtige en volle, romige van de kokosolie herkende ik gelijk. Het maakt je huid heerlijk zacht zonder dat het je huid echt veel te vettig maakt. Perfect dus. Ik vind het altijd vervelend als je na het gebruik van een crΓ¨me je jezelf niet gelijk kan aankleden! (Aah, m’n broek blijft hangen!) Bij de Magical Body Butter vond ik dit dus niet en dat maakt het extra fijn in gebruik.

Scrub & Rub Magical

Scrub & Rub heeft in totaal 4 verschillende lijnen/geuren. De lijn Magical, Bliss, Secret en Mystery. Ontdek de verschillende lijnen zeker eens of ga gewoon voor de Magical lijn, die is sowieso heerlijk!

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.