Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Bruidsvisagie op je bruiloft

Wanneer je gaat trouwen, de grote dag, wil je er natuurlijk op je mooist uitzien! Toch? Bruidsvisagie is erg belangrijk net zoals een mooi bruidskapsel en een mooie jurk. De outfit die je gaat dragen, draag je niet dagelijks. Bij je speciale outfit hoort natuurlijk mooie bruidsvisagie en een mooi bruidskapsel.

Bruidsvisagie bij je trouwjurk

Wanneer je je ‘echte’ trouwjurk zal dragen, valt het waarschijnlijk al snel bij je op. Bij je jurk past geen dagelijkse ‘gewone’ make-up. Bij zo’n speciale jurk valt de helft van je make-up helemaal in het niet. Bruidsvisagie is heel belangrijk om er mooi uit te zien op je bruiloft!

Net als bij een fotoshoot is het bij bruidsvisagie vaak dat je make-up iets sterker aangezet wordt door je visagiste dan je misschien in eerste instantie mooi vindt. Je zal al snel zien dat het heel anders overkomt bij een trouwjurk. In tegenstelling tot een gewone dagelijkse outfit. Vooral als je dagelijks weinig make-up gebruikt valt dit heel snel op.

Bruidsvisagie voor op je bruiloft | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Vergeet niet dat je dichtbij jezelf moet blijven met je keuze qua make-up voor je bruiloft. Zorg dat je samen met je visagiste kijkt welke bruidsvisagie je prettig en mooi vindt. Wanneer je later je trouwfoto’s terug kijkt, is het belangrijk dat je ‘jezelf’ terug ziet en herkent.

Een veel gemaakte fout is dat er met de visagiste geen goede communicatie is over de make-up of dat deze niet luistert naar je wensen. Kies daarom altijd voor een ervaren en goede visagiste of Hair & Make-up Artist 

Bruidsvisagie als je dagelijks nauwelijks make-up draagt

Wanneer je dagelijks weinig tot geen make-up draagt zal ik niet ineens kiezen voor hele opvallende lippen of bijvoorbeeld smokey eyes. Bewaar dit soort experimenten voor een avond uit. Wees je ervan bewust dat je nog vaak zal terug kijken op je bruiloft. Wanneer je juist wel altijd opvallende lippen draagt of wat meer aangezette make-up is het heel raar als je ineens een hele subtiele tint zal dragen die bijna niet opvalt.

Zorg datje make-up look aansluit, dicht bij wie ‘jij’ bent.

Natuurlijke en neutrale bruidsmake-up

Natuurlijke, neutrale tinten worden vaak gekozen voor een bruidsmake-up. Dus bijvoorbeeld aarde tinten, maar ook goud en zilver.

Bruidsvisagie voor op je bruiloft | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Met mijn klanten kijk ik ook vaak naar een kleuren thema. Als je bijvoorbeeld de kleur paars overal in terug laat komen (de kaart, de versiering, de bloemen etc.) is het leuk om deze kleur subtiel te laten terugkomen in je bruidsvisagie. Je laat de kleur dan bijvoorbeeld terugkomen in de oogschaduw of in de lippenstift op je bruiloft.

Wil je meer weten over je bruidsmake-up, bruidsvisagie of je bruidskapsel? Stuur me dan gerust een berichtje!

Wil je dat ik je bruidsmake-up en bruidskapsel verzorg op je bruiloft? Klik dan hier voor meer informatie.

Veel liefs,
signature
2 Responses
 • Ilse heinsman
  dinsdag, mei 10, 2016

  Dag graag informeer ik of je op vrijdag ochtend 10 juni nog plek hebt om visagie te doen? Ik ben ceremoniemeester voor een bruiloft die dag en bevind me dan in Wijchen. Ik hoor graag

  • joycevandam
   woensdag, mei 11, 2016

   Beste Ilse, bedankt voor je bericht en interesse! Op 10 juni ben ik helaas niet meer beschikbaar op de bruiloft waar je ceremoniemeester bent. Mocht je de volgende keer mijn beschikbaarheid willen opvragen verzoek ik je even te mailen of te klikken op contact. Fijne avond! Liefs, Joyce

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.