Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

DIY: De perfecte Beach Hair Look 

Hoe creëer je een perfect beach hair look?! Denk maar aan die prachtige beach waves in je haar, voor de ultieme ‘summer-look’. Je kunt een beach look en beach waves creëren met bijvoorbeeld een krultang of een stijltang. Maar je kan deze look ook zonder het gebruik van een warmte tool creëren. En dat simpelweg door het gebruik van de juiste haarproducten! In samenwerking met Haarshop mocht ik een aantal producten van het heerlijke merk Bumble & Bumble testen om een perfecte beach hair look te creëren. Lees je mee of mij dit gelukt is met deze producten?

Persoonlijk vind ik een beach hair look een prachtige en nonchalante look. Ik houd wel van wat nonchalanter haar. Zeker omdat ik van mijzelf juist heel erg stijl en glad haar heb. Maar een beach look creëren met een krul- of stijlstang doe ik eigenlijk niet zo snel. Voornamelijk omdat het best wel wat tijd kost. Maar hoe leuk zou het zijn als je deze look kunt creëren door het gebruik van de juiste haarproducten! Ik was daarom erg benieuwd naar de producten van Bumble and Bumble.

Beach Look

Beach Hair Look #Haarproducten

Ik heb de volgende haarproducten samengesteld voor het creëren van een surflook, oftewel een Beach Hair Look:

Beach Look

Beach Hair Look #Shampoo

De Bumble and Bumble – Surf – Foam Wash Shampoo is een perfecte shampoo voor het creëren van een goede basis voor een Beach Hair Look. Waarom? De surf shampoo geeft je haar textuur & body. Iets wat heel belangrijk is bij een Beach Hair Look. Naast dat de shampoo een mooie basis creëert voor deze look, hydrateert en verzacht deze shampoo ook nog eens je haar en dat zonder je haar te verzwaren. De shampoo heeft een frisse, onopvallende geur. Voor mijn lengte en dikte haar gebruik ik, nadat ik mijn haar eerst goed uitgespoeld heb met water, ongeveer iets meer als een euro munt grootte aan product om mijn haar te wassen. De shampoo schuimt lekker snel op. Zeker als je na het in-masseren van de shampoo even een extra straal water over je haar heen laat gaan. Normaliter moet ik mijn haar wel twee keer wassen voor een prettig, schoon gevoel. Maar bij deze shampoo is 1x wassen eigenlijk al genoeg. Na het uitspoelen van de shampoo zie ik mijn haar al in een soort natuurlijke golf vallen. Waanzinnig dus. Nieuwsgierig naar deze shampoo? Klik dan hier.

Beach Look

Beach Look #Conditioner

Na het gebruik van de shampoo, gebruik ik de Bumble and Bumble – Surf – Crème Rinse Conditioner. Voordat ik de conditioner aanbreng in mijn haar, knijp ik eerst het overtollige water uit mijn haar. Als ik dit niet zou doen dan zorgt het water er voor dat de conditioner er al gelijk uitdruppelt zonder dat het zijn werking heeft kunnen doen. Zonde!

Na het uitknijpen, breng ik de conditioner aan in de lengtes en punten van mijn haar. De conditioner ruikt iets zoeter dan de shampoo, maar heeft ook verder geen hele opvallende geur. Dit vind ik zelf eigenlijk wel lekker. De conditioner laat ik even intrekken in mijn haar, terwijl ik met mijn vingers mijn haar doorkam. Op deze manier kom het product ook iets meer naar boven, maar ik zorg er wel voor dat ik mijn aanzet niet raak. Mijn hoofdhuid en haar is erg gevoelig om vettig te worden. Naast dat vet haar niet mooi is en er niet fris uitziet, verzwaart het ook je haar. En met zwaar haar zal een nonchalante beach haar look creëren minder goed lukken.

Daarna spoel ik mijn haar goed uit, en spoel ik de lengtes na met koud water. Dit zorgt er voor dat je haarschubben mooi sluiten en dat je haar daardoor mooi gaat glanzen. De conditioner is erg prettig. Mijn haar voelt zacht aan, maar ook weer niet te zacht. Sommige conditioners maken je haar zo zacht dat je nog maar een heel dun staartje overhoudt. Dat is alles behalve handig voor een beach hair look. Na het gebruik van deze conditioner behoudt je haar textuur en body. Nieuwsgierig naar dit product? Klik dan hier.

Beach Look

Beach Hair Look #Volume poeder

Na mijn haar droog te wapperen met de föhn laat ik mijn haar altijd nog even aan de lucht afkoelen. Als je haar echt goed droog is kan je de volume poeder gaan aanbrengen. Dit doe je bij de aanzet van je haar. Dit is echt een musthave voor je haar als je het mij vraagt. De ‘Prêt-à-Powder’ poeder van Bumble and Bumble is erg fijn in gebruik. Het voelt fijn en zacht aan. Je haar voelt naderhand niet heel erg stug aan zoals sommige andere volume poeders maar het verstevigd wel degelijk goed. Dit product zorgt dat je haar niet zo plat op je hoofd is vast geplakt. Het zorgt voor wat body en wat meer volume. Eigenlijk werkt het fantastisch zonder dat je ziet dat er een product in je haar zit. Deze volume poeder breng ik aan voordat ik de surf spray aan breng. Dit voornamelijk zodat ik na het aanbrengen van de spray niet meer aan mijn haar hoeft te zitten. Klik hier om meer te lezen over dit product.

Beach Look

Beach Hair Look #Surf Spray

De laatste stap voor het creëren van de perfecte beach hair look, is de surf spray: Bumble and Bumble – Surf – Spray. De drie stappen hiervoor zorgen voor de ultieme voorbereiding voor een beach hair look. Maar de surf spray maak je de look compleet. Je sprayt de surf-spray in je haar (op droog haar). Je ziet de golven na de eerste spray al in je haar ontstaan. Echt geweldig. Ik knijp de golven nog iets wat op met mijn hand, voor nog meer effect. Ik spray het product goed in de lengtes van mijn haar. Voor mijn lengte en dikte haar spray ik ongeveer 8 a 10 keer de beach-spray in mijn haar. Deze surf spray creëert echt een top beach hair look. Top spul. Nieuwsgierig naar dit product? Klik dan hier. 

Beach Look

De producten van surf lijn creëren dus echt een beach hair look zonder dat je een tool hoeft te gebruiken. De producten lijken misschien wat prijzig ten opzichte van andere producten. Maar het is wel echt zo, dat je hier heel lang mee doet. Je hebt zo weinig product nodig voor een goed resultaat. Dus als je het zo bekijkt is het misschien nog wel goedkoper dan producten die misschien lager geprijsd zijn, maar waarmee je veel minder lang kunt doen. 

Beach Look

Ik ben benieuwd wat je van mijn beach hair look vindt?! Let me know! 😉

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.