Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Tips voor het beste moederdag cadeau!

Het is bijna zo ver: moederdag! Op moederdag is het extra leuk om je moeder te verrassen! En ook om verrast te worden, als je moeder bent, toch? Ik mag mezelf heel gelukkig prijzen, want ik heb namelijk de allerliefste moeder van de wereld. Daarnaast ben ik moeder van Damian en dat is (voor mij) het allerliefste zoontje van de hele wereld. Wat een bofkont he! 😉

Naast dat Damian vaak op school iets moois maakt voor mij, een ontbijtje op bed brengt krijg ik vaak ook nog een lekker beauty gerelateerd product. Hij weet dat hij mij daarmee altijd heel blij mee kan maken. Heerlijk! Ik kan geen genoeg krijgen van lekkere geurtjes, crèmes , make-up en bijbehorende accessoires! Ook mijn moeder kan je hier altijd heel erg gelukkig mee maken. Word jij hier ook helemaal blij van? Lees dan snel verder! Hieronder deel ik een aantal heerlijke producten voor moederdag. Leuk om te krijgen, maar nog leuker om te geven!

Tips voor het beste moederdag cadeau #Tip 1

Wat dacht je van de heerlijke eau de parfum van Chloe! Een heel vrouwelijk en sierlijk flesje met een super schattig strikje. Het is een lekkere warme, zoete geur met een frisse twist. Ik vind dit een heerlijke geur en ik weet ook zeker dat mijn moeder deze heerlijk zal vinden. Mijn moeder houdt namelijk wel van zoete geuren maar het frisse erin maakt het voor haar helemaal af. Mocht je meer willen weten over dit product, klik dan hier!

Tips voor moederdag cadeautjes

Tips voor het beste moederdag cadeau #Tip 2

Een andere hele lekkere eau de parfum, is de parfum van Azzaro ‘Wanted Girl’! Dit is een parfum waar ik direct verliefd op werd. Echt een geurtje wat bij mij past. Het is een warme, bloemige zoete geur. Lekker aanwezig. Dat is precies wat ik graag wil van een geurtje! Klik hier als het product wilt bekijken.

Tips voor moederdag cadeautjes

Tips voor het beste moederdag cadeau #Tip 3

Make-up! Hoe kan het ook anders! Een goede blush voor dagelijks gebruik is altijd erg fijn om te geven of te krijgen. Bekijk de blush van de foto hier. Maar ook met een highlighter kan je een moeder blij maken. De producten van het merk BE Creative Make-up zijn van erg goede kwaliteit. De producten zie je goed zonder dat je er veel van nodig hebt en het blijft goed zitten.

De highlighter van dit merk had ik nog niet eerder geprobeerd maar ik ben helemaal verkocht! Het is niet alleen een mooie goude kleur, die goed blijft zitten. Het is ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. En nu helemaal met 20 % korting bij ICI Paris XL tot en met week 19. Bekijk de highlighter hier.

De XXL beauty kwast is ook een aanrader, en echt ultrasoft. De kwast vind je hier. Deze kwast kan je ook heel mooi gebruiken voor je hals en je rug. Fantastisch voor een speciaal feestje of een festival. De mooie highlighter kan je hier heel goed mee aan zetten op je rug en in je hals. Super gaaf is dat! Nog een pluspunt van deze kwast is dat de kwast 100% vegan is. Voor mij een must!

Ben je geïnspireerd geraakt in een perfect moederdag cadeau? Heb jij al een idee welke hint je geeft aan je man voor een moederdag cadeau? Je kunt natuurlijk altijd een linkje van dit blog naar hem doorsturen. 😉

Dit blog werd mede mogelijk gemaakt door ICI Paris XL.

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.