Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mijn recente ervaringen met de Energie van Essent Zakelijk

Op zoek naar persoonlijke Essent Zakelijk Ervaringen? In dit blog vertel ik je meer over mijn ervaringen met Essent Zakelijk! Als zelfstandig ondernemer wil je qua inkoop en kosten zoveel mogelijk besparen waar kan, toch? Vooral met een groeiend bedrijf. Vaste kosten lopen snel op, vooral je energiekosten. Gelukkig kan je bij Essent Zakelijk aanzienlijk besparen op je energiekosten.

Persoonlijk trok energieleverancier Essent mij als leverancier mij in eerste instantie aan vanwege de groene stroom. Essent levert zowel aan particulieren als zakelijke klanten alleen nog maar groene stroom. Deze stroom wordt opgewekt uit Europese windparken. Dit vind ik echt super omdat ik zelf milieu bewust leven belangrijk vindt. Als Hair & Make-up Artist gebruik ik waar mogelijk ook alleen nog maar biologische- en diervriendelijke producten.

Bij Essent Zakelijk heb je zelfs de optie om te kiezen voor nog duurzamere energie, dit noemen zij DubbelGroen: Windstroom uit Nederland en groen gas met 10% groen biogas.

Voordelige Energie: mijn Essent Zakelijk ervaring

Tijdens mijn zoektocht naar verschillende energie leveranciers werd mij al snel duidelijk dat ik bij Essent het voordeligst uit zou komen. Toen ik erachter kwam dat ik bij Essent zakelijk dus zowel kon besparen op mijn maandelijkse kosten als mijn steentje bij kon dragen aan een duurzame wereld had ik mijn besluit eigenlijk al genomen.

Duurzame Energie

Waar ik ook tijdens mijn zoektocht achter kwam, is dat de overheid bedrijven verplicht om energiezuinig te ondernemen en te investeren in duurzaamheid. Voorheen was dit helemaal niet bij mij bekend. Het betekent eigenlijk dat je bedrijf aan de gestelde wet- en regelgeving moet voldoen. Er zijn verschillende milieuregels die belangrijk zijn voor ondernemers, bijvoorbeeld het Activiteitenbesluit milieubeheer. Tijdelijk ontvang je online € 75,- euro cadeau bij het afsluisten van Essent zakelijk.
Ervaringen Essent Zakelijk

Bereken je energieverbruik en maak je beslissing

Bereken hier vrijblijvend je energie verbruik ontdek direct waar eventueel je maandbedrag gemiddeld op uit zou komen bij Essent Zakelijk. Zo voorkom je verrassingen achteraf, maar goed je rekent natuurlijk uiteindelijk wel af aan de hand van je daadwerkelijke verbruik.

Na het advies in een gesprek wat ik kreeg met een expert van Essent ben ik in mijn nieuwe kantoorruimte overgestapt op LED-Verlichting. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar bespaart mij ook bizar veel op mijn energie rekening. De besparing kan wel oplopen tot maar liefst 75% en hier kan ik eigenlijk alleen blij van worden.

Nog een extra prettig puntje van Essent zakelijk is dat zij een app hebben ontwikkeld: de Essent Zakelijk App. Hiermee heb je altijd inzicht op je energie verbruik. Via de Essent Zakelijk App kan je heel snel zien welke factoren in je bedrijf wellicht veel te veel energie verbruiken en zo kan je hier gelijk op inspelen en uiteindelijk besparen op je energie rekening.

Uiteindelijk kan ik uit persoonlijke ervaring Essent zakelijk als energie leverancier aanraden, ik ben erg tevreden. Ik hoop jij ook als je de keuze maakt. Andere tips of ervaring met zakelijke energie leveranciers? Laat een reactie achter hieronder, zo kunnen we elkaar helpen!

Veel liefs,
signature
1 Response
  • Arthur M.
    zondag, september 2, 2018

    Dank je voor jouw overzicht Joyce, heel nuttig.

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.