Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mijn ervaring met de leesmap!

Op zoek naar Leesmap ervaringen? In dit blog vertel ik je meer over mijn ervaringen met de leesmap! Ondanks ik geen ‘echte’ wachtkamer heb vond ik het wel fijn om wat magazines op tafel te hebben liggen. Nadat ik eerst heel lang wekelijks nieuwe magazines kocht kreeg ik de tip van mijn buurvrouw om de leesmap aan te schaffen.

Mijn Leesmap ervaringen: Kosten besparen

Nadat mijn buurvrouw de tip gaf om eens te kijken naar de voordelen en opties van het gebruik van de leesmap was ik snel overtuigd. Wekelijks kocht ik wel 4- tot 5 nieuwe magazines voor op tafel op mijn kantoor. Dit omdat in mijn vak als Hair & Make-up Artist je door het lezen van magazines ook veel inspiratie op kan doen. Maar ik krijg ook vaak de vraag: ik zou het haar willen zoals bijvoorbeeld Yolanthe het had tijdens haar verjaardag. Dan begrijp je dat het erg handig is dat ik zoiets heb gelezen of terug kan lezen. Maar ook voor dames die te vroeg zijn en even moeten wachten omdat ik nog bezig ben is het leuk om even wat tijdschriften te kunnen aanbieden.

Wanneer ik workshops geef voor professionals is het ook leuk wanneer de modellen iets kunnen lezen, zo gaat de tijd een stuk sneller natuurlijk. Maar je kan je voorstellen dat ik aardig wat geld kwijt was elke week. Voor een leuk en mooi magazine betaal je al snel tussen de € 2,95,- en € 6,95,- Dat loopt snel op. Na het bekijken van de website van de Leesmap zag ik al snel dat ik een abonnement kon afsluiten voor € 10,95,- . Dat zou dus echt veel voordeliger zijn.

Leesmap ervaringen

Mijn ervaring met de leesmap #De bladen

Door het intoetsen van je postcode op de website kan je snel zien welke abonnementen bij jou in de buurt geleverd kunnen worden. Ik kon kiezen uit de gezinsmap of de compactmap. Een verschil van 13 of 7 weekbladen en een prijs verschil van € 2,45,- Persoonlijk trok mij de gezinsmap het meeste aan. De nieuwste bladen en dan 13 verschillende soorten, elke week geleverd. Hoe fijn. En dan voor ieder wat wils. Soms komen er ook mannen mee met de dames en wachten zij even tot hun vrouw klaar is , maar ook kinderen. Dus de Donald Duck is dan altijd leuk, voor jong en oud!

Mijn ervaring met de leesmap #Wekelijks opzegbaar

Wat ik erg fijn vond is dat je er voor kon kiezen om elke week het abonnement te kunnen opzeggen. Zo wordt je niet verplicht gelijk ergens een jaar aan vast te zitten. Zo heb ik bijvoorbeeld in de winter minder opdrachten, en koos ik ervoor om vanaf januari t/m maart even een break te nemen en het abonnement te pauzeren. Maar ook tijdens rustige weken kon ik hier natuurlijk voor kiezen. Buiten de vakanties om deed ik dat niet, stiekem vond zowel ik als mijn gezin het erg leuk om even de boekjes door te lezen uit de Leesmap. Je begrijpt natuurlijk wel dat ik na het werk op kantoor de bladen mee naar huis nam om door te lezen. 🙂

Leesmap ervaringen

Leesmap ervaringen # Een Cadeau bij het afsluiten van een aantal weken abonnement

Wanneer je weet dat je voor langere tijd de leesmap zou willen lezen is het wel slim en voordelig om een abonnement te nemen. Zo krijg je bijvoorbeeld bij het afsluiten van een abonnement voor 52 weken een Cadeaukaart van € 50,- voor de Blokker!  Je kan ook kiezen voor een hogedrukreiniger om je man eventueel over de streep te halen als je gewoon lekker de Leesmap thuis wilt hebben.

Ben jij ook iemand die het leuk vind om bladen en magazines te lezen? Dan is de Leesmap wellicht heel leuk voor jou! Laat ook jouw eigen Leesmap ervaring achter door een reactie te plaatsen onder dit blog!

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.