Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Tips voor het verzorgen van je baard

“Sponsored content in samenwerking met Salontopper.nl

Mannen met een baard: al een tijd helemaal hot! Misschien eigenlijk altijd al wel geweest. Als je het mij vraagt wel, ik vond het altijd al onwijs mooi maar de afgelopen jaren is het ook telkens hipper geworden. Maar ga dan wel voor een mooi volle & verzorgde baard. In dit blog deel ik tips hoe je het beste je baard kunt verzorgen, stuur dit blog dan ook zeker door naar je man, vriend of iemand anders die deze tips wel kunt gebruiken! 😉

Tips voor het verzorgen van je baard #1

Wanneer je een mooi volle verzorgde baard wilt hebben is het belangrijk dat je wekelijks je baard mooi bij werkt. Door het wekelijks trimmen van je baard zorg je ervoor dat alle haren dezelfde lengte blijven. Van nature groeit je haar namelijk niet overal even snel. De haren op je wang bijvoorbeeld groeien vaak langzamer dan de haren boven je lip en op je kin. Gelijke lengtes geven een verzorgde en nette uitstraling!

Tips voor het verzorgen van je baard

Tips voor het verzorgen van je baard #2

Het wassen van je baard is ook een van de tips die ik graag wil meegeven. Net zoals het wassen van je haar en lichaam is het wassen van je baard belangrijk. Dit is iets wat vaak niet gedaan wordt of wat sommige mannen zelfs raar vinden. Maar het is juist super belangrijk om je baard te wassen. Er zitten snel veel bacteriën in een baard en dit voorkom je door de baard goed en regelmatig te wassen. Denk maar eens wat gebeurd tijdens het eten of wanneer je steeds met je handen aan je baard zit! Door het wassen van je baard ziet je baard er ook verzorgder en voller uit.

Tips voor het verzorgen van je baard

Tips voor het verzorgen van je baard #3

Het gebruik van producten draagt bij aan een mooiere baard, zoals bijvoorbeeld deze baardbalsem of foam die ik kreeg opgestuurd van Salontopper.nl om te proberen. De producten van Reuzel heb ik uitgeprobeerd bij mijn vriend en de producten zijn erg prettig in gebruik. Dit zijn producten die de jeuk verminderen voor de baard en vooral de huid eronder. Maar wat denk je van de dikke stugge eigenwijze haren in een baard? Deze producten verzachten de haren van een baard en zorgen dat je baard in vorm blijft. Je baard ziet er zo vol, verzorgd en gehydrateerd uit zonder dat het vet lijkt.

Tips voor het verzorgen van je baard

Tips voor het verzorgen van je baard #4

Vergeet je baard niet te kammen. Kam je baard, na het wassen en gebruik van een baard product, mooi naar beneden. Door het kammen zorg je ervoor dat alle haartjes netjes in model zitten en dezelfde kant op gaan.

Tips voor het verzorgen van je baard

Tips voor het verzorgen van je baard #5

Scheer je overtollige haartjes weg. Met een goede scheerschuim kan je de gedeeltes van je keel en wangen mooi glad scheren. Doordat je de lijnen mooi strak houd ziet je baard er een stuk verzorgder uit. De scheerschuim die ik heb getest bij het bijwerken van de baard van mijn vriend is echt heerlijk! Een enorm glad resultaat en een prettige geur!

Tips voor het verzorgen van je baard

Het cadeaupakket van Reuzel bestaat uit een Baardbalsem, een Baard-foam en scheerschuim. Dit gave pakketje is heel leuk om als cadeau weg te geven aan iemand met een baard. Voor een man is het altijd moeilijk om een cadeau te verzinnen, nou: dit is echt een waanzinnige cadeau tip als je het mij vraagt. Mijn vriend was hier heel erg blij mee! En ik moet je eerlijk zeggen, sinds hij deze producten gebruikt ziet zijn baard er veel mooier en voller uit!

Veel liefs,
signature
1 Response
  • Dimitri Overbeeke
    woensdag, november 29, 2017

    Mooi stuk Joyce!

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.