Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Grijs haar bij je man? Haarverf voor mannen

Niet alleen wij vrouwen vinden het vervelend om grijs haar te krijgen. Wat dacht je van mannen! Daarom dat veel mannen (en hun vrouwen), nieuwsgierig zijn naar haarverf voor mannen.

Maar niet alle mannen en hun vrouwen vinden het vervelend. Het kan ook juist heel erg aantrekkelijk zijn. Ik denk dan aan een George Clooney of een Richard Gere ;). Wil je toch gewoon je haartint terug? Lees dan snel verder!

Haarverf voor mannen.

Mannen kunnen natuurlijk gewoon hun haar verven. Maar waar moet je rekening mee houden en wat is een goed product met een natuurlijk effect?

Ten eerste is het erg belangrijk om een natuur tint te gebruiken. Dit zorgt voor het meest natuurlijke effect. Bij haarverf voor mannen moet er absoluut geen warm gouden of rode gloed in zitten. Dat is bij een man echt niet mooi.

Haarverf voor mannen

Er kleven ook een aantal nadelen bij haarverf voor mannen.

Als je je haar hebt geverfd met een verf ben je ineens van al je grijze haren af. Het verschil is best wel groot en het valt in je omgeving waarschijnlijk direct op.

Een ander nadeel is dat je je uitgroei kan gaan zien. Bij een man zie je dit veel sneller dan bij vrouwen omdat mannen toch vaker korter haar hebben. Aan de uitgroei kan je gelijk zien dat je haar geverfd is. En dit houd je vaak toch liever voor jezelf.

Haarverf voor mannen, mijn advies

Die nadelen hoef je eigenlijk allemaal niet te ervaren als je deze haarverf voor mannen gebruikt. Ik ben er echt een voorstander van en adviseer het altijd.

Het is geen 100% grijsdekkende haarverf voor mannen, maar een herpigmentering. Bij een herpigmentering krijgt je grijze haar stap voor stap de natuurlijke kleur weer terug. Geen enkele haarkleuring is immers natuurlijker dan je eigen haarkleur!

Grijs haar bij je man? Haarverf voor mannen

Ik gebruikte deze haarverf voor mannen ook altijd in mijn kapsalon. Een man met wat geduld en precisie kan dit heel makkelijk zelf in zetten. Je brengt de emulsie aan als een shampoo. Je laat het slechts 5 minuten intrekken en uitspoelen maar! Je moet alleen wel even handschoentjes dragen met het inzetten en het uitspoelen.

Aan de slag mannen!

Voor alle mannen die het vervelend vinden om grijs te worden bied deze haarverf voor mannen echt een uitstekende oplossing. En volgens mij gebruik George Clooney dit ook, want soms lijkt hij net iets grijzer dan een andere keer. Het blijft toch heel natuurlijk en je ziet geen groot verschil.

Zie je het verschil in grijs ook op deze foto’s? Of is het het licht? 🙂 Laat je ervaringen achter in de reacties! ps. lezen hoe je je haar juist grijs verft, klik dan hier!

Veel liefs,
signature
2 Responses
 • Liset
  donderdag, mei 3, 2018

  Hallo, kan het zijn dat de link niet meer up to date is? De verf achter de link is niet dezelfde als de afbeelding in het artikel! Dus: welke moet ik hebben?

 • Renature grijze man
  woensdag, mei 16, 2018

  Ik gebruik het al jaren maar het effect wordt steeds minder én het veroorzaakt nu ook een rode gloed. Nadeel is ook dat uiteinden donkerder kleuren dan begin van haren omdat ik heel mijn haar verf en niet alleen de uitgroei.

  Heb jij tips?

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.