Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Groene Concealer gebruiken | Lees mijn tips! 

De meeste dames zullen waarschijnlijk weten dat je met een concealer oneffenheden in je gezicht kunt wegwerken. Maar wat doe je nu precies met een groene concealer? Dat leg ik je graag uit.

Een groene concealer kan je wel eens tegenkomen in een concealer palette in combinatie met andere kleuren.  Steeds vaker zie je nu alleen een groene concealer in een doosje. Dat vind ik heel fijn wanneer je juist een groene concealer wilt gaan gebruiken. In een concealer palette gecombineerd met andere kleuren, zit vaak maar heel weinig van iedere tint in. Ik vind het dan zonde als je alle andere kleuren helemaal niet gebruikt.

Groene Concealer gebruiken

Waar is de groene concealer nou eigenlijk voor?

Groene concealer kan je gebruiken op een rode huid. Denk hierbij aan een  huid die last heeft van acne, couperose, rode vlekjes en bijvoorbeeld littekens.

Hoe kan dat?

De kleur groen heft de kleur rood op. De groene concealer zal je rood uitziende huid dus neutraliseren. Perfect dus als je een rode huid hebt.

Hoe gebruik je een groene concealer?

Een groene concealer is het mooist wanneer je deze aanbrengt onder je foundation. Een concealer in de kleur van je huid, maar dan 1 tot 2 tinten lichter vind ik het mooiste effect geven ‘over’ je foundation heen. Maar een groene concealer moet je juist ‘onder’ je foundation aanbrengen.

Groene Concealer gebruiken

Breng de groene concealer aan op de rode plekjes van je huid. Tik met je ringvinger de concealer goed aan in je huid. Met je ringvinger heb je het minste kracht dus zal je de groene concealer niet zo snel weg kunnen wrijven, zoals dat met je wijsvinger onbewust sneller gebeurd. Met je ringvinger kan je dus het beste effect creëren bij het aanbrengen van een concealer. Het is heel belangrijk dat je de groene concealer goed met je huid vermengt.

Gebruik de groene concealer met mate, breng de groene concealer liever in 3x aan dan in 1x veel te heftig. Nadat je groene concealer is aangebracht kan je nu je foundation eroverheen aanbrengen. Het zal gelijk opvallen dat de roodheid in je huid verdwenen is.  Super toch!

Nu kan je eventueel nog andere oneffenheden met je huidkleur concealer wegwerken. Vergeet ook het afpoederen niet! 😉 Hier kan je verder lezen over een concealer aanbrengen. Succes!

Veel liefs,
signature
1 Response

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.