Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mijn tips voor een mooi Mannen Make-up

Steeds meer ‘metro’ mannen gebruiken make-up. Mannen Make-up. Voor TV en Fotoshoots wordt mannen make-up zeker al geaccepteeerd, maar in het dagelijkse leven is het make-up voor mannen toch nog een beetje vreemd. Maar toch zie je het telkens meer!

Bij een mannen make-up denk je al snel aan een man die op mannen valt of een travestiet. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet, het is immers al 2016! Tijd om de taboe te doorbreken. Waarom zou elke man eigenlijk geen make-up kunnen dragen? Daarmee bedoel ik dan wel een lichte make-up waarbij je je beste punten benadrukt en je minder goede kanten licht camoufleert. Ik heb het bij mannen make-up dan zeker niet over nepwimpers of lippenstift! Lees snel verder hoe ik denk dat je een mooie mannen make-up kan creëren.

Ik wil graag 3 stappen behandelen die voor een mannen make-up erg mooi maar vooral natuurlijk kan zijn.

Mannen Make-up # 1 Concealer

Mannen kunnen ook last hebben van donkere kringen onder hun ogen, of bijvoorbeeld vlekjes in  hun gezicht. Dit kan op een hele natuurlijke manier worden weg gewerkt of worden verminderd met  het gebruik van een concealer. Zo kan de man er frisser uitzien de gehele dag. Lees mijn blog over concealer aanbrengen om alle tips te lezen bij het aanbrengen van een concealer.

Mannen make-up Mijn tips voor een mooie mannen make-up

Mannen Make-up # 2 Matteren

Een mannen make-up is ook goed te gebruiken bij mannen die heel erg glimmen. Een goede dag & nacht crème is de eerste stap die je ook als man zou moeten gebruiken om het glimmen van je huid in balans te krijgen. Een matterende poeder is de stap die je daarna als man zou kunnen toepassen. Heel fijn om van je glimmende gezicht af te komen!mannen make-up

Mannen make-up kopen? Deze Blot Powder van Mac cosmetics is een perfecte poeder voor de man met een glimmend gezicht. De poeder matteert maar laat geen kleur of poederlaagje achter. Het is dus een heel natuurlijk product en niemand zal zien dat je make-up draagt. Het fijne van dit product is dat je de poeder meerdere keren per dag kan aanbrengen als dit nodig zou zijn.

Wanneer je niet echt last hebt van een glimmend gezicht maar wel een concealer zou dragen is een poeder ook erg belangrijk. Een concealer is een vloeibaar product en moet worden afgepoederd om het te matteren en ook te fixeren. Samengevat: het zorgt ervoor dat je de concealer niet ziet glimmen en dat het de hele dag blijft zitten.

Mannen Make-up # 3 Bronzing

Zie je als man een beetje wit en grauw? Een Bronzing poeder kan dan een uitkomst zijn!

 

Het is wel heel erg belangrijk om een matte bronzing poeder te gebruiken zonder een glitter. Met een grote kwast kan je iets wat meer kleur aanbrengen over je gehele gezicht, net alsof je een middagje op een zonnig terras hebt gezeten. Het kan je gezicht zo enorm opfleuren en een energieke en gezonde uitstraling geven.

Dit zijn mijn drie meest natuurlijke stappen voor een mooie en natuurlijke mannen make-up. Heb jij nog andere tips?

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.