Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

KMS Style Color ervaringen

In samenwerking met Haarshop.nl mocht ik drie verschillende kleuren testen van een uitwasbare kleurspray van het merk KMS. En dan heb ik het niet over de wat meer extreme kleuren welke je vaak alleen voor een bepaald thema feestje of naar bijvoorbeeld een festival zou dragen. Maar juist over hele gangbare kleuren. Op zoek naar ervaringen met de kleurspray van KMS? In dit blog lees mijn ervaringen met deze producten.

KMS Style Color ervaringen

DE KMS Style Color is een uitwasbare kleurspray en zijn beschikbaar in 9 verschillende kleuren. Naast 5 meer gangbare kleuren hebben ze ook 4 wat opvallendere kleuren in hun assortiment.  Maar die kleuren zijn ook juist wel weer heel modern voor deze tijd. Ik heb het dan over de kleuren Stone Wash Denim (een koele blauw tint), Iced Concrete (grijs/zilver), Vintage Blush (zacht roze) en Smokey Lilac (paars). Dit zijn kleuren die je tegenwoordig steeds vaker ziet, ik vind het zelf heel stoer om te zien!

Je haar grijs, paars of zacht roze verven

Telkens meer dames kiezen om hun haar bijvoorbeeld zacht roze te verven. Het staat echt super cool bij sommige dames. Een verf behandeling om deze kleuren mooi en gedekt in je haar geverfd te krijgen heeft wel veel impact op de gezondheid en conditie van je haar. Ook na een dergelijke verfbehandeling heeft je haar veel verzorging nodig om het mooi te houden.

Daarvoor is KMS Style Color spray een perfect alternatief. Je kunt een andere haarkleur testen voor één dag, twee dagen of nog langer. Ook zacht roze! KMS Spray Color

De positieve eigenschappen van de KMS Style Color

Mijn ervaring is dat dit de grootste positieve eigenschappen van deze kleursprays zijn:

  • Het is makkelijk aan te brengen
  • Het brengt geen vieze of eigenaardige geur met zich mee
  • Zorgt voor fixatie en wat stevigheid
  • Het geeft niet af

Heel belangrijk vind ik dat deze kleurspray niet afgeeft. De sprays hebben namelijk een vochtbestendigheid tot 72 uur en geeft dus geen kleur af als je bijvoorbeeld in de regen loopt of transpireert. Super! En doordat de kleursprays geen opvallende geur hebben kan dit product zowel door mannen als vrouwen gebruikt worden.

Mijn KMS Style Color ervaring en eindoordeel: 9+

De KMS Style Color Spray vindt ik super fijn om te gebruiken wanneer mijn haarkleur wat dof eruit ziet, maar ook wanneer ik juist even iets meer verandering in mijn haar en uiterlijk zou willen. Mijn eigen haarkleur is al heel lang basis bruin-donkerbruin. Soms wil je toch ineens iets anders. Herkenbaar?

KMS Spray Color

Voor een andere look voor wat betreft je haarkleur of het opfrissen van je haarkleur kan ik deze uitwasbare kleursprays van KMS absoluut aanraden. Klik hier om de verschillende kleuren te ontdekken en de aanbiedingen van Haarshop te bekijken.

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.