Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Meer voor vrouwen! Een auto kopen of leasen bij Autohaag Zeeuw.

Je leest het goed: ‘Meer voor vrouwen’, dat is waar deze Kia Dealer zich op richt! Want de nieuwste Kia’s passen heel goed bij de modebewuste vrouw van nu. Bij Autohaag Zeeuw, de officiële Kia dealer in Leiderdorp, kan je terecht voor de nieuwste Kia modellen. Maar ook voor occasions, onderhoud en het leasen van een Kia kan je bij Autohaag Zeeuw terecht. Maar dat niet alleen! Je kan namelijk ook je nieuwe Kia of je occasion laten wrappen en dan ook nog eens in een unieke kleur. Deze Kia dealer in Leiderdorp heeft op die manier inmiddels al verschillende zeer unieke auto’s rond rijden.
Kia rio meer voor vrouwen

Momenteel woon ik met mijn gezin op Bonaire en tijdens mijn vakantie in Nederland mocht ik in samenwerking met Autohaag Zeeuw in een supergave splinternieuwe Kia Rio GT rijden! Wat een feestje! Deze auto is gewrapt in de kleur Nardo Grey en wij hebben twee weken lang veel rijplezier gehad! Lees hier mijn ervaring met deze sportieve Kia Rio!

Ervaringen met de Kia Rio GT van Autohaag Zeeuw (Meer voor vrouwen)

Een veilige auto die lekker rijd vind ik erg belangrijk. En ook het uiterlijk van een auto speelt voor mij een rol, maar dat staat bij mij niet direct op de eerste plek om eerlijk te zijn. Maar als je dan in zo’n gave, sportieve auto komt te rijden ging ik er toch iets anders over denken. Wow! Wat een gave auto zeg! Die kleur, die velgen en de binnenkant! Dat waren de eerste hoogtepunten die mij opvielen toen ik de auto zag. De auto rijdt super lekker en alles wat je maar kan wensen zit erop en eraan. Zo vind ik het heerlijk om op de snelweg met cruise control te rijden en een airco is ook erg belangrijk. Want als het in Nederland heet is, dan is het ook echt heet! Toevallig kwamen wij aan tijdens de hittegolf, dus wij waren extra blij met de airco. 🙂

Meer voor Vrouwen bij Autohaag Zeeuw

Een navigatiesysteem ontbrak ook niet en je telefoon koppel je eenvoudig via bluetooth. Ook de aanwezigheid van lane-assist was echt super! Ik had hiervoor nog niet eerder gereden in een auto met lane-assist. Het was eerst heel even wennen maar gelijk ook heel erg fijn. Als je even wat uit je rijbaan dreigt te gaan corrigeert de auto dit. Super! Het GT label maakt de auto ook meer dan waar. We vlogen soms over de weg en de auto trekt lekker snel op.

Ook voor mannen! 😉

Niet alleen voor vrouwen is dit een waanzinnige auto maar ook mijn man was razend enthousiast. Voor beide vond ik het echt een hele leuke auto! We zeiden ook tegen elkaar, als we in Nederland zouden wonen hadden we graag deze auto willen hebben. 

Extra stoer door de Nardo Grey wrap

Doordat de auto gewrapt is in de kleur Nardo Grey krijg je een exclusieve en stoere uitstraling. Ga zeker eens langs bij Autohaag Zeeuw in Leiderdorp. Je hebt er unieke auto’s voor vrouwen maar natuurlijk ook voor mannen. Je wordt er ook nog eens goed en relaxed geholpen. Deze auto kun je rijden voor € 24.250,-. Klik hier om naar de website te gaan en maak een afspraak voor een proefrit. Je kunt ook even mailen naar Iris de Bruin: i.debruin@autohaagzeeuw.nl. Oh ja, volg ze ook even op Instagram! 😉 Bedankt Iris voor de samenwerking!

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.