Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kylie Jenner Lippenstift

Al een tijd het gesprek van de dag: Kylie Jenner en dan natuurlijk ook de Kylie Jenner lippenstift. 

Mocht je nog niet weten wie Kylie Jenner is, kijk dan op Wikipedia.

In verband met haar uitstraling en haar lippen was de vraag die lang speelde: Zijn haar lippen nou wel of niet opgespoten? Ze vertelde dat ze gewoon heel erg goed is in het aanbrengen van een lipliner. Ze was zo goed in het aanbrengen van een lipliner (volgens haarzelf) dat ze haar lippen iets voller tekende en daarna de perfecte kleur lippenstift erover heen droeg. Tegenwoordig wordt deze kleur ook wel Kylie Jenner lippenstift genoemd.

Ik werk af en toe voor Mac Cosmetics en je hoort het sowieso een paar keer per dag. Welke kleur lippenstift draag Kylie Jenner? De kleur lippenstift van Kylie Jenner ga ik je laten zien.

Wist je dat?

Kylie Jenner laatst publiekelijk heeft toegegeven toch botox te gebruiken om haar lippen op te vullen (ik wist het!). 😉

Ik vind de kleur lippenstift die Kylie Jenner draagt echt onwijs mooi, het is ook een van mijn favoriete kleuren geworden. Ik vind het wel belangrijk ook een lipliner te gebruiken bij deze kleur lippenstift, anders loopt de kleur teveel weg met mijn huidskleur.

Kylie Jenner Lippenstift | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Kylie Jenner Lippenstift

De kleur is een matte nude tint, maar niet ‘te’ licht. De Kylie Jenner lippenstift is van Mac Cosmetics en heet Velvet Teddy.

Om deze lippenstift te combineren met een lipliner kan je het beste kiezen voor Whirl of Nice ’n Spicy. De Velvet Teddy lippenstift in combinatie met een van deze 2 lipliners zorgen ervoor de lippen nog net iets meer kleur krijgen en meer definitie. Je kan ze stiekem iets dikker tekenen. Als je wilt weten hoe je dit het beste doet, lees dan mijn artikel over het aanbrengen van een lipliner, klik hier. 

Het is een Matte Nude tint, maar niet ‘te’ licht.

Kylie Jenner Lippenstift

Dit is de kleur lippenstift: Velvet Teddy (eindelijk weer op voorraad bij de Douglas). Sinds bekend is dat Miss Kylie Jenner deze combinatie lippenstift draagt is de kleur echt niet aan te slepen!

Als jij deze kleur ook graag zou willen, bestel dan snel voordat het weer uitverkocht is!

Dit is het lippotlood: Whirl

Kylie Jenner Lippenstift Whirl

Dit is het lippotlood: Nice ’n Spicy

Kylie Jenner Lippenstift Nice n Spicy

Ben jij net als ik fan van de Kylie Jenner Lippenstift Velvet Teddy?

Veel liefs,
signature
3 Responses
 • Sanne
  vrijdag, juni 12, 2015

  Mijn favoriete combo op het moment is Soar lip pencil met Mehr , beide van Mac. Misschien dat deze iets donkerder is, klopt dat? Kleur is mooi en blijft lang zitten

  • joycevandam
   maandag, juni 15, 2015

   Hey Sanne, die combi zal jou echt heel mooi staan! Mehr is inderdaad iets donkerder, maar ook een hele andere kleur dan de Velvet Teddy. Wat rozer 😉
   Zeker een hele mooie kleur!

 • Dana
  dinsdag, maart 14, 2017

  Ik draag niet heel veel make-up maar mijn favo make-up look is:
  1. Lichtoranje oogschaduw boven me erkadenboog met een beetje zilver op me ooglid en een dikke lijn eyeliner.
  2. Op me erkaden boog lichtbruin om schaduw te maken.
  3. Ik kleur mijn wenkies heel donker in terwijl mijn eigen haarkleur licht bruin is maar mijn wenkies zijn donkerder.
  4. Ik gebruik een beetje mascara.
  5. En een beetje foundation.

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.