Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

ShirtsofCotton – Lekker lang shirt voor je bruidegom

Afgelopen week verzorgde ik het bruidskapsel en bruidsmake-up van een bruid in Rotterdam en waren we in gesprek over de outfit van de bruidegom. De bruidegom had een heel duur overhemd gekocht wat een beetje doorschijnend was. Alleen was een geschikt ondershirt vinden erg moeilijk. Met wat zoekwerk kwam hij uit bij een webwinkel: ShirtsofCotton.com.

Mijn ShirtsofCotton ervaringen

Het toeval was dat ik 2 dagen geleden een berichtje kreeg van ShirtsofCotton. In verband met hun reclame campagne omtrent Vaderdag zochten ze een blogster die hun shirt wilde reviewen. Omdat ik er laatst mee bezig was dacht ik: Leuk!

ShirtsofCotton stoort zich aan het feit dat bij mannen het t-shirt vaak uit de broek kruipt. Nederland is een lang volk en veel ondershirts zijn voor veel mannen toch net iets te kort. Ook is het mooi als je een shirt niet ziet onder een overhemd bij een bruidegom, of bij daggasten.

ShirtsofCotton zegt goed geluisterd te hebben naar de wens van mannen en is tot de conclusie gekomen dat een t-shirt aan een aantal voorwaarden moet voldoen. Het t-shirt moet:

  • extra lang zijn, zodat hij niet uit je broek kruipt
  • licht getailleerd zijn, stretchy en zacht
  • goede kwaliteit
  • niet krimpen of lubberen
  • niet te veel kosten

ShirtsofCotton zegt deze kenmerken te hebben meegenomen in een perfect ontwerp voor een t-shirt en zegt het perfecte t-shirt te hebben ontwikkeld.

Hoog tijd om eens te kijken of we het hier mee eens zijn. 🙂 Ik kreeg een shirt toegestuurd van ShirtsofCotton. Ik had gekozen voor deze diepe v-hals, maar je hebt een nog diepere v-hals. Maar die vind ik echt te diep.

ShirtsofCotton Ervaringen

Het t-shirt is inderdaad lekker lang. Mijn vriend deed hem aan, en dit shirt blijft onder een overhemd lekker zitten. Je moet hem dan wel perse in je broek dragen. Dat vind natuurlijk niet iedereen fijn bij een meer casual look. Je kunt het shirt ook prima zo dragen als een basic t-shirt.

ShirtsofCotton-ervaringen

Het shirt heeft een goede stretch, is zacht en licht getailleerd. Precies zoals ShirtsofCotton belooft. De kwaliteit voelt goed aan. Maar na een paar keer wassen kan je dit wat beter beoordelen (ik zal een update plaatsen over aan aantal weken 🙂 ). Dat krimpen en lubberen heb ik ook nog niet kunnen testen. Maar het t-shirt voelt kwalitatief echt goed aan. Ik denk dat hij lang mooi blijft.

Het perfecte shirt mag volgens ShirtsofCotton ook niet te veel kosten. Een shirt kost je € 18,95 en dat is een prima prijs als je het mij vraagt. Een t-shirt past door de brievenbus, dus dat scheelt in de verzendkosten. Behalve als je meerdere shirts besteld, dan gaat het als pakketpost mee.

Misschien een leuke tip voor vaderdag, of wellicht een ander cadeau moment? Ze hebben ook nog een overhemden collectie: www.mouwlengte7.com.

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door ShirtsofCotton.nl en Mouwlengte7.com

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.