Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mijn recente ervaringen met de KNAB bank

Als ZZP-er krijg ik van collega’s regelmatig de vraag welke bank ik zakelijk gebruik. Tot voor kort gebruikte ik een zakelijke rekening van de ING bank een zakelijke bank rekening. Snel werd duidelijk dat ik elke maand toch flink wat kosten kwijt was aan de ING voor het gebruik van mijn deze rekening en ben ik online de verschillende aanbieders is gaan vergelijken. Ik kwam erachter dat het e.e.a. voordeliger kan zonder in te boeten op kwaliteit of veiligheid. In dit blog lees je mijn recente ervaringen met de KNAB Bank.

Mijn-ervaringen-met-KNAB

Ervaringen KNAB Bank

Ik bankier inmiddels een aantal jaar bij KNAB en ik ben heel erg tevreden. Het hebben van een zakelijke rekening bij de KNAB bank heeft (voor mij) een aantal voordelen, zoals;

  • Het kost je bij de KNAB € 5,- per maand in tegen stelling tot bijvoorbeeld de ING waar ik € 9,90 per maand moest afrekenen
  • Je krijgt daarbij 1.000 gratis transacties per jaar. Bij de ING betaal je € 0,10 cent per transactie
  • Je kunt zoveel rekeningen openen als je wilt. Erg fijn als je graag potjes maakt voor bijvoorbeeld belastingaangiften of andere grotere uitgaven of investeringen. Dat werkt voor mij heel overzichtelijk.
  • Wat ik ook heel fijn vind bij de knab bank zijn de bank alerts. Echt super goed dat ze dit doen. Als er bijvoorbeeld in 1x een groot bedrag getint word krijg ik een sms’je van de KNAB bank dat er zojuist
  • Ik krijg een alert bij opnames en pinnen bij winkels in het buitenland. Het volgende smsje ontvang je dan: “Van je Knab rekening eindigend op XXX is op maandag 8 januari 2018 een bedrag opgenomen in het buitenland. Ben je gewoon op reis? Dan wensen wij je een prettig verblijf toe. Is er misbruik gemaakt van je rekening? Neem dan alsjeblieft contact met ons op via 020-303 1600.
  • Onlangs betaalde ik 2 facturen naar 1 bedrijf met het zelfde bedrag en dezelfde omschrijving, ook toen kreeg ik een melding of dat wel goed ging. Helemaal top!
  • Zelden een storing mee gemaakt
  • Een goede en vriendelijke klantenservice
  • Een prettige en duidelijke overstapservice

Mijn ervaringen met KNAB

Overstappen naar KNAB

Overstappen is simpel, snel en gratis. Je hoeft eigenlijk helemaal niets zelf te doen. Knab heeft nu een actie waarbij  je bij het overstappen ook nog eens € 50,-ontvangt. Klik hier om daar meer informatie over te lezen of direct over te stappen.

Knab Starterspakket

Wanneer je net als starter begint of zelfs tot 3 jaar na je eerste inschrijving bij de KvK profiteer je bij de KNAB bank van nog meer voordelen. Starters krijgen namelijk het eerste jaar 50% korting op het zakelijke pakket. Kijk hier voor meer informatie.

Geïnteresseerd na mijn ervaringen met KNAB?

Ben je ook  geïnteresseerd in een zakelijke rekening bij KNAB bank? De gemiddelde besparing bij KNAB ligt op de € 620,44 per jaar. Wil je ook jouw eigen voordeel berekenen? Dat kan online: klik hier voor meer informatie.

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.