Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Trouwen in het buitenland!

Wanneer je gaat trouwen dan gaat er eigenlijk al een droom in vervulling, maar als je dan ook nog eens gaat trouwen in het buitenland. Wow, dat is pas een droom als je het mij vraagt 🙂

Trouwen in het buitenland kan je net zoals trouwen in Nederland, op veel verschillende manieren doen. Je kan het klein houden of juist heel erg groot uitpakken! Op het strand, in een landhuis, kasteel of heel iets anders in ‘Las Vegas’ stijl! Hoe zou jij het doen?

Trouwen in het buitenland? Waar denk jij dan aan qua locatie?

Als ik aan trouwen in het buitenland denk, dan zie ik een bruidspaar voor me met blote voetjes op het strand met een ambtenaar en de zee op de achtergrond. Zie je het al voor je? 

Maar ik zie ook een mooi landhuis voor me in Italie op een berg tussen de olijfbomen. Met alle families die zijn gekomen, heerlijk eten op het prachtig aangeklede terrein. Mijn fantasie slaat nu op hol!!! 😉

Trouwen in het buitenland

Ik kan zo nog wel even doorgaan, alle keuzes hebben iets bijzonders vind ik! Ook denk ik dat bij trouwen in het buitenland aardig wat geregel komt kijken, maar dat is natuurlijk ook als je in Nederland trouwt. Je kunt ervoor kiezen om je gasten alles zelf uit te laten zoeken en te boeken qua vervoer en verblijf. Je kunt de vliegtickets voor groepen ook professioneel laten verzorgen door een bedrijf die hierin gespecialiseerd is, zoals goMICE.

Trouwen in het buitenland | Een Weddingplanner

Vooral in het buitenland kan een weddingplanner heel erg fijn zijn! Hun regelen dan vaak alles! Ze werken wel vaak samen met bedrijven die hun zelf hebben uitgekozen, en niet perse welke jullie als bruidspaar kiezen. Soms is het helemaal top, maar het kan natuurlijk ook wel eens tegen vallen. Steeds vaker nemen bruidsparen vanuit Nederland hun team mee wanneer ze trouwen in het buitenland. Zoals hun Hair & Make-up Artist of hun bruidsfotograaf.

Trouwen in het buitenland | Nederlandse leveranciers meenemen

Als je je Nederlandse leveranciers meeneemt voor je bruiloft in het buitenland, weet je in ieder geval zeker dat je elkaar begrijpt en kun je je vooraf makkelijker oriënteren. Uiteraard hangt hier dan een extra prijskaartje aan, denk aan de extra tickets en hun verblijf bijvoorbeeld. Maar, je trouwt maar 1x en dat wil je natuurlijk wel zoals jij het wilt en met wie.

Trouwen in het buitenland | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist.

Wanneer ik de vraag krijg om het Haar & de Make-up te verzorgen voor een bruid die gaat trouwen in het buitenland vind ik dat altijd erg leuk! Naast mijn passie voor haar & make-up heb ik die namelijk ook voor reizen, dus voor mij een erg leuke ervaring! Het is wel belangrijk om op tijd te vragen naar de beschikbaarheid van een fotograaf en/of Hair & Make-up Artist. Het vergt natuurlijk iets meer voorbereiding en tijd om een dergelijke reis in te plannen.

Trouwen in het buitenland

Heb jij wellicht plannen om te trouwen in het buitenland, of deel jij deze droom? Wat zou dan je keuze zijn qua land & locatie? Laat je reactie hieronder achter, ik ben erg benieuwd!

Als je op zoek bent naar een Nederlandse Hair & Make-up Artist voor je Bruidskapsel & Bruidsmake-up die met je mee wilt reizen, neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

Veel liefs,
signature
1 Response
  • […] ochtend heb ik een afspraak met Linda. Linda trouwt in Italië. Hoe gaaf is dat: trouwen in het buitenland. Zij gaat zelf samen met haar vriendin (beide kapster) haar bruidskapsel maken op de dag zelf. Toch […]

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.