Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mijn werkweek. Fotoverslag & Blog van week 19 in 2017

Vorig jaar begon ik wekelijks met het delen van mijn (werk)week. Het is weer even geleden dat ik dit heb gedaan, maar ik beloof jullie dat ik mijn best ga doen om dit blog weer wekelijks te schrijven!

In mijn wekelijkse blog en fotoverslag neem ik jullie mee in mijn werkzaamheden. Zo verzorg ik regelmatig een Bruidskapsel en Bruidsmake-up, een proefsessie hiervoor, deel ik haar & make-up tips op social media en geef ik verschillende workshops en masterclasses.

Sinds 1 april 2017 ben ik trotse eigenaresse van een eigen locatie in Barendrecht! In deze ruimte geef ik o.a. mijn workshops en masterclasses, neem ik filmpjes op maar spreek ik ook regelmatig af voor een proefsessie voor een bruidskapsel en bruidsmake-up, een prive workshop (individueel make-up advies) of een opdracht voor het verzorgen van een kapsel & visagie voor diverse gelegenheden. Deze ruimte huur ik naast het kantoor van mijn vriend, die met zijn bedrijf RRobin Online Marketing bedrijven helpt met hun online vindbaarheid.

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 19

Verzorgen van een feestelijk kapsel

Zondag 7 mei ontving ik Teuntje en haar gezin bij mij. Teuntje heb ik leren kennen omdat zij mij ingehuurd heeft voor het verzorgen van haar bruidskapsel vorige jaar. Deze dag was zij bij mij voor het verzorgen van haar kapsel, ook voor een speciale gelegenheid: het doopfeest van haar dochtertje van 4 maanden oud!

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 19

Proefsessies

Verder heb ik deze week 3 proefsessies gepland staan. Onder andere bij Debbie. Debbie heb ik al eens eerder ontmoet tijdens een van mijn Masterclasses Make-up eerder dit jaar! Zie de groepsfoto van toen hieronder.

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 19

Super leuk dat zij mij heeft gevraagd voor het verzorgen van haar Bruidskapsel & Bruidsmake-up en ook voor haar dochters en moeder! 🙂

Tijdens de proefsessie was het erg gezellig en werd ik super verwend met allerlei lekkere dingen waaronder dit heerlijke bordje met rood fruit! Hoe schattig, lekker en gezond!

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 19

Helaas heb ik van de proefsessie geen foto die ik alvast kan laten zien zonder dat ik teveel verklap. Ook niet van de andere twee proefsessies. Jammer, maar tijdens hun ‘Big Day’ laat ik natuurlijk mooie foto’s zien op mijn blog en op social media! 😉

Deze week heb ik ook weer nieuwe kwasten setjes binnen gekregen. Deze kwastensetjes geef ik altijd cadeau tijdens mijn Masterclasses Make-up! Ze worden zoals je kan zien,met veel liefde en handwerk ingepakt 😉

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 19

Surprise Party!

Zaterdag mocht ik twee meiden van 13 jaar extra mooi maken voor een surprise party! We hebben gekozen voor een mooie natuurlijke krul/slag en alles qua make-up mooi aangezet als het maar niet ‘te’ zou worden. Hier op de foto van een Polaroid foto zie je het resultaat! Is goed gelukt toch? Ze waren erg blij met het resultaat en ik ook!

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 19

Zondag 14 mei Moederdag

Zondag was het moederdag! Alhoewel ik het een commercieel dingetje vind, is het toch hartstikke leuk wanneer je zoontje iets moois heeft gemaakt op school! Hij is inmiddels bijna 8 jaar. Hij werd wakker en hij vertelde dat hij vast alleen naar beneden ging en dat wij even boven moesten wachten! Toen wij beneden kwamen had hij de tafel heel mooi gedekt en i.p.v. koffie siroop ingeschonken voor ons! Erg lief! Ook kreeg ik dit mooie kunstwerk! Mijn dag kon niet meer stuk natuurlijk!

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 19

Later deze ochtend heb ik met Jiska afgesproken op mijn kantoor voor een prive workshop! Jiska had, zoals je kan zien, heeeeel veeeeel make-up! Geweldig! Soms zie je met zoveel make-up de bomen door het bos niet meer! Ik heb haar hier gelukkig goed mee op weg kunnen helpen!

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 19

Tot volgende week!

Veel liefs,
signature
2 Responses
 • Dorothé
  dinsdag, juni 6, 2017

  Ik was je blog al een tijdje kwijt maar gelukkig ben je er weer

  • Joyce van Dam | Hair & Make-up Artist
   dinsdag, juni 6, 2017

   Hoi Dorothe! Ja leuk, dat je reageert, even mijn focus op een aantal andere dingen gehad afgelopen winter! 🙂

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.