Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mijn werkweek. Fotoverslag & Blog van week 20 in 2017

In mijn wekelijkse blog en fotoverslag neem ik jullie mee in mijn dagelijkse werkzaamheden. Zo verzorg ik regelmatig een Bruidskapsel en Bruidsmake-up, een proefsessie hiervoor, deel ik haar & make-up tips op social media en geef ik verschillende workshops en masterclasses.

Proefsessie Haar & Make-up

Mijn week begon met een proefsessie voor een bruidskapsel en bruidsmake-up. Tijdens een proefsessie proberen we altijd verschillende kapsels. Zelfs wanneer de bruid bij het eerste of tweede kapsel al helemaal ‘in love’ is. Dit om zo beiden zeker te zijn dat je de perfecte keuze maakt.

Met de make-up beginnen we meestal basic tijdens een proefsessie, We bouwen het op totdat we bij ‘het’ perfecte lookje komen! Ik ben altijd erg gemotiveerd tijdens een proefsessie om het beste resultaat te bereiken! 🙂

Prive Workshop Visagie

De volgende dag heb ik in mijn eigen ruimte in Barendrecht een Prive Workshop Visagie afgesproken. Dit kost € 149,- en zorgt er voor dat je geheel op maat advies krijgt, toegespitst op je unieke mooie- en ook minder mooie kanten. Zo leer je je sterke punten goed te benadrukken en eventuele minder sterke punten, minder zichtbaar te maken.

Deze dame was heel erg blij met alle tips en tricks en voelde zich erg mooi toen zij de deur uitging.

Bruidskapsel Try-Out

Woensdag ochtend heb ik een afspraak met Linda. Linda trouwt in Italië. Hoe gaaf is dat: trouwen in het buitenland.
Zij gaat zelf samen met haar vriendin (beide kapster) haar bruidskapsel maken op de dag zelf. Toch wilde zij graag een keer met mij afspreken om haar kapsel te maken zoals zij precies in gedachten had. Dit was met haar vriendin nog niet helemaal gelukt. Met aardig wat kunst-haar er tussen creëerde ik dit resultaat voor haar, precies wat zij wilde! Super!

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 20

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 20

Dit is helemaal mijn ding, een Bohemian kapsel! Nu hopen dat ze samen met haar vriendin hetzelfde voor elkaar gaat krijgen! Maar ik heb er vertrouwen in, dat dat goed komt!

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 20

Haar Opsteken & Proefsessie Haar

Mijn donderdag begon bij Janneke. Bij Janneke ben ik al vaker geweest om haar haar op te steken voor een bruiloft. Ook deze keer is zij weer daggast bij een bruiloft en mocht ik haar kapsel verzorgen. Zij kwam met een voorbeeld, vergelijkbaar met het Bohemian kapsel van gisteren, alleen dan zonder extra kunst-haar. Dit is het resultaat geworden.

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 20Daarna ontving ik Sietske voor een proefsessie voor haar bruidskapsel.

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 20

Hier waren wij heel snel uit. Qua style zaten we precies op dezelfde lijn. Bij het eerste kapsel was zij helemaal verliefd en happy! Dit moest het worden! Helaas kan ik nu nog geen foto laten zien natuurlijk! 😉 Stay tuned.

Vrijdag 19 mei de dag van Femke

Vrijdag ochtend begon ik mijn dag in Maasland. Bij Femke en haar geweldig lieve dochtertje Mila! Bij Femke mocht ik haar Bruidskapsel en Bruidsmake-up verzorgen.

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 20

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 20

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 20
Ze was goed zenuwachtig maar alles verliep goed en ondanks het minder mooie weer was het een fantastische dag. De dag erna kreeg ik nog dit lieve berichtje! Super toch.

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 20

In de middag had ik een prive Workshop Visagie gepland op kantoor met Bo. Bo komt helemaal uit Sneek in Leeuwarden om bij mij de Workshop Visagie te volgen. Hoe gaaf! Helemaal leuk dat zij deze afspraak kon combineren met een familie bezoek. Twee vliegen in 1 klap 🙂

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 20

Super leuke meid die helemaal tevreden was wat zij geleerd heeft. Top middag dus.

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 20

Mijn zoontje is op vrijdagmiddag altijd vroeg uit. Normaliter als ik op vrijdagmiddag een afspraak gepland hebt staan werkt mijn vriend op vrijdagmiddag thuis. Vandaag hadden wij tegelijkertijd een afspraak gepland staan. Daarom mocht Damian vandaag even mee naar kantoor. Het kantoor van mijn vriend, zit naast die van mij, dus dat is makkelijk! En zoals je kan zien, had hij het helemaal zo slecht nog niet! 😉

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 20

Een afspraak met een bruid van twee jaar geleden

Zaterdag 20 mei. Vandaag ben ik in de ochtend ingehuurd door Willemijn! Bij Willemijn mocht ik twee jaar geleden haar Bruidskapsel en Bruidsmake-up verzorgen en ook van haar zussen. Zie hier de prachtige foto gemaakt door Marieke Zwartscholten van Willemijn en haar man. Nu alweer 2 jaar geleden! De tijd gaat snel.

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 20
Toen bekend werd dat een andere zus ging trouwen heeft Willemijn mij gelijk gevraagd. Ik mocht voor deze dag bij haar en haar zussen hun kapsel en make-up gaan verzorgen. De zus die ging trouwen werd verzorgd door haar vriendin en ik mocht de andere drie dames extra mooi maken. Hieronder zie je twee van de drie zussen.

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 20

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 20De volgende dag kreeg ik deze foto en dit lieve berichtje toegstuurd.

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam Weekverslag 20

Na deze afspraak had ik in Hoogvliet nog een proefsessie gepland staan! Samen met haar moeder en later ook de zus van de bruid hadden we een gezellige middag! Ik kan helaas nog niet echt een foto laten zien zonder dat ik teveel verklap. Ik kan wel al wel zeggen dat het echt heel erg mooi gaat worden! Nu al zin in!

Zondag had ik een heerlijke vrije zonnige dag! Tot volgende week!

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.