Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Trouwen op Curaçao

In dit blog vertel ik graag meer over trouwen op Curaçao & ook het verzorgen van Bruidskapsels & Bruidsmake-up op Curaçao. Trouwen in Caribisch Nederland, (wauw!) dat is niet niks en een droom van veel bruidsparen. Een tropisch klimaat, mooie uitzichten, witte stranden en een relaxte Caribische vibe, heerlijk! Zelf ben ik zo bevoorrecht om in oktober 2018 t/m 2019 op het prachtige eiland van Bonaire te wonen en werken. Dat betekent dat ik in die periode te boeken ben voor het verzorgen van je Bruidskapsel & Bruidsmake-up op zowel Bonaire, Curaçao als Aruba. De afstanden naar Curaçao of Aruba vanaf Bonaire zijn heel goed te doen. Binnen 20 a 30 minuten vliegen sta je op de grond aan de overkant. Het is eigenlijk nog dichterbij dan wanneer ik een Bruidskapsel en Bruidsmake-up in Nederland mocht verzorgen in bijvoorbeeld Amsterdam. Heb je plannen om te trouwen op Curaçao. Aruba of Bonaire? Lees dan snel verder.

Trouwen op Curacao Bruidskapsel Curacao 

Trouwen op Curaçao #Bruidskapsel 

Als Hair & Make-up Artist verzorg ik graag je Bruidskapsel op Curaçao of uiteraard op de omliggende eilanden. Ik ben gespecialiseerd in het verzorgen van zowel Bruidskapsels als het aanbrengen van een Bruidsmake-up. Wanneer je gaat trouwen op Curaçao is het fijn om een ervaren Hair & Make-up Artist in te huren. Zo ben je zeker van een prachtig Bruidskapsel als je gaat trouwen op Curaçao. Ik heb meer dan 12 jaar ervaring. 

Trouwen op Curacao Bruidskapsel Curacao 

Trouwen op Curaçao #Proefsessie 

Wanneer je gaat trouwen op Curaçao zal je niet gelijk de dag van aankomst of de volgende dag gaan trouwen. Ondanks je wellicht een weddingplanner ingehuurd hebt, ben je toch meestal een aantal dagen eerder voor ‘de grote dag’ op het eiland om alles door te nemen en voor te bereiden. Mocht je het fijn vinden om een proefsessie in te plannen kunnen wij 1 of 2 dagen voor de bruiloft een proefsessie inplannen.

Tijdens een proefsessie gaan we verschillende kapsels uitproberen en uiteraard geldt hetzelfde voor wat betreft je make-up. We stoppen pas als we beide meer dan tevreden zijn. Net zoals bij het kiezen en vinden van de jurk. Ze zeggen dat je het voelt als je de jurk hebt gevonden. Dat gevoel kan je ook krijgen bij je Bruidskapsel en Bruidsmake-up. 

Trouwen op Curacao Bruidskapsel Curacao 

Wanneer je gaat trouwen op Curaçao is het fijn om alles tot in de puntjes te regelen. Na mijn jarenlange ervaring met het creëren van Bruidskapsels & Bruidsmake-up kan je er zeker van zijn dat ik dit op Curaçao met alle liefde en passie naar wens zal verzorgen.

Als jij een bruid bent die (ongeveer) weet wat ze wilt en al een realistisch beeld kan vormen wat wel en niet mogelijk zal zijn met je haar, dan kan je er ook voor kiezen om geen proefsessie in te plannen. 

We zullen dan op de dag zelf zo’n 30 a 45 minuten eerder afspreken om al je ideeën en wensen te bespreken. Aan de hand daarvan ga ik mijn uiterste best doen om aan al je wensen te voldoen. Na mijn jarenlange ervaring weet ik heel goed wat wel en niet zou kunnen en ook welke creaties het mooiste zullen staan bij bepaalde jurken, stylen en uiteraard verschillende bruiden. 

Trouwen op Curaçao # Verschillende Bruidskapsels

Mijn favoriete style van Bruidskapsels sluit perfect aan wanneer je trouwt op Curaçao of een ander Caribisch eiland. Hieronder kun je een aantal van mijn creaties vinden.

Trouwen op Curacao Bruidskapsel Curacao 

Trouwen op Curaçao #Wat kost het verzorgen van een Bruidskapsel & Bruidsmake-up op Curaçao?

De prijs voor een Bruidskapsel en/of een Bruidsmake-up samen is altijd inclusief de proefsessie. Een proefsessie duurt ongeveer zo’n 2-4 uur. Om een volledige en juiste prijs door te kunnen geven voor het verzorgen van je Bruidskapsel & Bruidsmake-up op Curaçao, dan is het in ieder geval van belang dat ik de trouwdatum weet. Zo kan ik de ticketprijzen bekijken voor die datum en een vrijblijvende offerte opmaken. Stuur een e-mail naar: info@joycevandam.nl of neem via de website contact op.

Trouwen op Curacao Bruidskapsel Curacao 

Trouwen op Curaçao #Meer informatie?

Ik probeer via mijn website en via mijn blogs zoveel mogelijk informatie te geven over een Bruidskapsel en een Bruidsmake-up. Bij mij krijg je echte persoonlijke aandacht. Ik vind het super om je van dienst te zijn, het is mijn passie! Wil je mijn werk eens bekijken? Check dan mijn Portfolio of lees hier wat mijn klanten zeggen over mij. Ook op Facebook & Instagram plaats ik regelmatig foto’s van mijn werk.  Klik hier wanneer je meer informatie over mij wilt lezen. 😉

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.