Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vegan Mascara ?

Al eerder schreef ik over vegan make-up ?. In dit blog wil ik hier graag wat dieper op ingaan. Een mascara is soms zo persoonlijk. De een houdt van een fijn borsteltje, de ander juist weer van een grof borsteltje en dan heb je nog verschil in het effect van een mascara. Ga je voor volume of juiste voor extra lengte. In dit blog ontdek je een aantal mooie vegan mascara’s.

Vegan Mascara #1 Organic Wear Mascara

De Physicians Formula, Organic Wear Mascara is een 100% vegan mascara. Deze mascara geeft je wimpers extra lengte, meer volume en definitie. Deze mascara is ook geschikt voor gevoelige ogen, dus ook voor mensen die lenzen dragen.  De mascara is een cruelty free, vegan mascara zonder parabenen. De prijs is € 14,90. Klik hier om naar de webshop te gaan.

Vegan Mascara #2 Lavera volume mascara

De mascara van Lavera is een mooi mascara die je wimpers extra volume geven en is herkenbaar aan het vrij volle borsteltje. Het merk Laverna is 100% natuurlijk en ook vegan ?. De vegan mascara van Laverna koop je hier en kost je € 10,99.

Vegan Mascara | Door Joyce van Dam Hair & Make-up ArtistVegan Mascara #3 PHB Ethical Beauty Mascara

De nummer drie onder de vegan mascara’s is deze all-in-one mascara en  is Glamour & Vogue winnaar van 2013! Het merk phb ethical beauty komt uit de UK, en voldoet aan alle eisen om het voor ons als mensen, voor de dieren maar ook voor onze planet zo leefbaar mogelijk te houden. Echt een top merk met een mooie missie! Ik vind dit een hele fijne mascara. Deze mascara verlengt je wimpers en geeft volume. Je koopt deze mascara voor € 22,95 hier.

Vegan Mascara | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist#4 I Love Extreme volume mascara van Essence

Je kent het merk misschien wel: Essence! Je koopt dit merk bij de Kruidvat en is super voordelig! Het make-up merk Essence is ook nog eens vegan. Tijdens mijn Masterclass make-up hoor ik al verschillende keren dat de mascara van Essence super goed is. En dan niet van 1 of 2 dames maar ik heb het nu inmiddels al zeker een stuk 1o keer gehoord! Ik ga deze binnenkort dus ook zelf eens proberen! Deze vegan mascara kost slechts € 2,98 en koop je dus bij de Kruidvat.

Vegan Mascara | Door Joyce van Dam Hair & Make-up ArtistTot zover mijn lijst met favoriete vegan mascara’s! Heb jij misschien ook nog een goede tip die hier niet tussen staat? Laat een reactie achter onder dit bericht!

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.