Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Nieuwe Promo: Joyce van Dam Visagie Bruid

Mijn nieuwe promo filmpje is online! Eindelijk! Joyce van Dam: Visagie Bruid.

Op Youtube ben ik vanaf nu te vinden te beginnen met mijn nieuwe promo filmpje: de visagie van een bruid.

Ik vind het elke keer weer geweldig en een enorme uitdaging om de visagie van een bruid te mogen verzorgen!

Meer zien over bruidsmake-up, bruidskapsel, visagie en beauty & lifestyle tips? Op mijn Youtube kanaal zal ik binnenkort meer filmpjes plaatsen, dus je kunt je alvast abonneren op mijn Youtube kanaal, hiervoor kun je op deze link klikken. Cool he!?

Wil je mij boeken voor je bruiloft als Hair & Make-up Artist? Ik verzorg dan je bruidsmake-up (visagie) en je bruidskapsel. Reserveer dan alvast je datum voor 2015 voordat deze bezet is!

Ik verzorg de visagie in de regio Rotterdam, maar ook in Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Beijerland, Capelle a/d IJssel, Delft, Zoetermeer, Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse, Delft, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis.

Van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt!. Dus wil je mij boeken om je visagie te verzorgen voor een fotoshoot, bruiloft of andere gelegenheid? Neem dan contact met mij op. Ik spreek je snel!

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.