Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mijn week. Week 22-2016. Fotoverslag & Blog.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. 😉 Lees en kijk je weer mee met mijn Fotoverslag & Blog over week 22-2016? Deze week ben ik bezig geweest met proefsessies voor Bruidskapsels en Bruidsmake-up, en heb ik twee keer een Workshop Visagie gegeven. Daarnaast heb ik weer gewerkt in de tattoo shop in Rotterdam en heb ik een schilderij gemaakt. De opbrengst daarvan is naar Kika. Lees snel verder…

Op maandag 30 mei stond de proefsessie voor Anita gepland voor haar bruidskapsel en bruidsmake-up. Anita is een oude bekende van me en ik had haar al meer dan 2 jaar niet gezien. We hebben lekker bijgekletst en het was een hele gezellige ochtend.

Joyce van Dam - Bruidskapsel, Bruidsmake-up, Workshop Visagie, Visagiste Rotterdam

Anita trouwt met haar Rob op 1 juli in Huis ter Duin. Dat betekend dat ik op 1 juli twee bruiden gepland heb staan! Helemaal leuk!

Fotoverslag & Blog week 22-2016

Op dinsdag 31 mei hebben Petra en ik afgesproken voor haar proefsessie Bruidsmake-up. De grote dag voor Petra is in dezelfde week: zaterdag 4 juni.

Joyce van Dam - Bruidskapsel, Bruidsmake-up, Workshop Visagie, Visagiste Rotterdam

Petra en ik waren er snel uit wat het moest worden qua bruidsmake-up kleuren, om haar prachtige groene ogen het mooiste uit te laten komen. Helaas is mijn foto hiervan niet echt gelukt, jammer 🙂 Dat wordt wachten op de professionele foto’s van de fotografe.

In de middag heb ik een schilderij gemaakt. Ik vind het heerlijk om te tekenen, maar ook om af en toe te schilderen. Mijn lieve vriend had eerder deze week een goed plan. Schilder iets leuks, laat er op bieden en geef de opbrengst ervan aan Kika. Goed idee! De opbrengst voor het schilderij was € 92,50, super leuk! Misschien een idee om vaker te doen? 😉

Joyce van Dam - Bruidskapsel, Bruidsmake-up, Workshop Visagie, Visagiste Rotterdam

Proefsessie Bruidskapsel & Bruidsmake-up op woensdag 1 juni

Op woensdag 1 juni heb ik een gezellige proefsessie gehad voor het bruidskapsel en de bruidsmake-up voor Nathalie. Een hele leuke ochtend samen met haar lieve moeder en ook nog eens heerlijke koffie!

Joyce van Dam - Bruidskapsel, Bruidsmake-up, Workshop Visagie, Visagiste Rotterdam

Workshop Visagie op donderdag 2 juni

Op donderdag 2 juni heb ik een Workshop Visagie gegeven. Bij Karin gaf ik eerder eens individueel make-up advies. Doordat ze zo enthousiast hierover was had ze het idee om de dames binnen haar bedrijf te verwennen met een leuke middag. Ze werken allemaal individueel en zien elkaar niet vaak, dus doen ze 1 a 2 keer per jaar iets leuks samen. Dit jaar was mijn workshop een onderdeel van de middag.

Joyce van Dam - Bruidskapsel, Bruidsmake-up, Workshop Visagie, Visagiste Rotterdam

Een super gezellige groep waarbij iedereen erg blij was met alle geleerde tips & tricks.

Joyce van Dam - Bruidskapsel, Bruidsmake-up, Workshop Visagie, Visagiste Rotterdam

Bruidskapsel in de Lier

Op vrijdag 3 juni werd ik om 7.30 uur verwacht bij bruid Stephanie om haar bruidskapsel en het kapsel van haar moeder & zusje te verzorgen. Het was in het plaatsje De Lier.

Joyce van Dam - Bruidskapsel, Bruidsmake-up, Workshop Visagie, Visagiste Rotterdam

We liepen goed op schema en het was een prachtige dag.

Joyce van Dam - Bruidskapsel, Bruidsmake-up, Workshop Visagie, Visagiste Rotterdam

Stephanie was ontzettend relaxed. Het is een hele lieve en dankbare meid. Heerlijk om met haar mijn dag te beginnen.

Joyce van Dam - Bruidskapsel, Bruidsmake-up, Workshop Visagie, Visagiste Rotterdam

Vrijdagmiddag snel aan de slag met alle voorbereidingen voor de BBQ. We hadden een BBQ gepland staan met familie uit Spanje, erg gezellig en ook veel wijn. 😉

 

Bruidsmake-up Barendrecht

Op zaterdag 4 juni ging ik naar Bruid Petra in Barendrecht, bij wie ik dinsdag was voor de proefsessie.  Toen ik aankwam om 9.00uur was haar kapster net klaar met haar bruidskapsel en kon ik gelijk aan de slag met haar bruidsmake-up. Heel grappig dat haar aanstaande even beneden kwam en Petra haar ogen moest sluiten zodat ze hem nog niet zou zien in z’n mooie outfit!

In de middag werkte ik weer bij Tattoo Lounge in Rotterdam. Ik had er super veel zin in, helemaal omdat ik de week ervoor helaas niet kon. De mandala die ik eerder heb getekend heb ik bij een meisje op haar arm geplakt (dat is de stap die je doet, voor het tatoeëren). Het stond echt super gaaf.

Joyce van Dam - Bruidskapsel, Bruidsmake-up, Workshop Visagie, Visagiste Rotterdam

Het super leuke nieuws is dat een meisje aangaf graag een afspraak te maken om mijn eerste tattoo te zetten! Super gaaf. Het staat gepland op 15 juni!

In de avond zei mijn vriend dat ik ook bij hem een kleine tattoo mag zetten als proef, dat vindt hij eigenlijk wel leuk om de eerste te zijn. Excited!!

Joyce van Dam - Bruidskapsel, Bruidsmake-up, Workshop Visagie, Visagiste Rotterdam

Op zondag 5 juni had ik een afspraak met Sophie. Ik gaf haar een workshop visagie in Rotterdam. Deze workshop had ze een tijdje geleden als cadeau gekregen van haar vriend.

Joyce van Dam - Bruidskapsel, Bruidsmake-up, Workshop Visagie, Visagiste Rotterdam

Het was een hele leuke ochtend. Sophie stuurde me later op de dag nog een foto door. Ik stond samen met mijn collega in de krant van het Erasmus MC i.v.m. de Dag van de Verpleging. Super leuk!

Joyce van Dam - Bruidskapsel, Bruidsmake-up, Workshop Visagie, Visagiste Rotterdam

Het was voor mij een leuke week, met elke dag een leuke opdracht! Toen ik naar huis reed stuurde de jongens dat ze aan het voetballen waren en ik reed er precies langs. De vaders hadden verloren dus de kids mochten de bal tegen de billen aan schieten! Dat vonden ze natuurlijk geweldig!

Joyce van Dam - Bruidskapsel, Bruidsmake-up, Workshop Visagie, Visagiste Rotterdam

Tot volgende week!

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.