Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Bruidsmake-up tips. 5 tips voor een prachtige bruidsmake-up!

Mijn bruidsmake-up tips heb ik geschreven omdat ik dit dagelijks in mijn werk tegen kom. Handig als je hier alle info kan nalezen, toch? 😉

Bruidsmake-up is een vak apart. Een vak waar ik graag in werkzaam ben! Een paar punten zijn erg belangrijk om op te letten voor een mooi eindresultaat van je bruidsmake-up!

Bruidsmake-up tips #1 Laat je bruidsmake-up professioneel aanbrengen.

Het is belangrijk je bruidsmake-up professioneel te laten aanbrengen door een ervaren Hair & Make-up Artist. Op je belangrijke trouwdag zit je vaak al vol zenuwen en adrenaline. Je make-up laat je dan ook het beste aanbrengen door een professional! Je wilt echt niet je bruidsmake-up verzieken door stress, zenuwen of iets anders!

Zelfs raad ik een vriendin of familie lid af om te vragen. Het kan heel onhandig zijn omdat je vaak niet alles helemaal eerlijk durft te zeggen. Je wilt diegene misschien niet kwetsen omdat die dan al zoveel moeite doet. Ik heb het echt al  vaak gehoord dat dit toch niet zo fijn is.

Vergeet nooit dat het 100% jou dag is! Wees altijd eerlijk en: don’t settle for less! We hebben het hier wel over je bruiloft!

Bruidsmake-up tips #2 Ruim voor de bruiloft dag en nacht crème gebruiken.

Als je nog geen dag en nacht verzorging gebruikt, raad ik je aan hier ASAP mee te beginnen! Je huid heeft echt verzorging nodig. Als je dit niet doet heb je kans dat de make-up wordt opgezogen door je huid. Ook kan de bruidsmake-up er af glijden als je huid heel erg vet is. Een dag en nacht crème die voor je huidtype geschikt is, zal je huid in een goede balans brengen.

Visagiste Joyce van Dam bruidsmake-up Rotterdam eo

Bruidsmake-up tips #3 Je wenkbrauwen epileren.

Zorg ervoor dat je je wenkbrauwen epileert. Het is belangrijk dat je wenkbrauwen goed in je model geëpileerd zijn en alle wilde haartjes weg zijn gehaald. Wanneer je nooit je wenkbrauwen epileert adviseer ik je zeker niet ineens je hele wenkbrauw te veranderen voor je bruiloft! Kijk hiervoor uit!

Ook je wenkbrauwen moeten aansluiten bij jezelf. Bespreek en bekijk dit met je visagiste op de proefsessie. Ook kan je dit bespreken met je schoonheidsspecialiste. Je bekijkt dan of het licht bijwerken van je wenkbrauwen veel zal uitmaken voor een mooier effect, zonder dat je de wenkbrauw te veel veranderd.

Bruidsmake-up tips #4 Je bovenlippen harsen.

Hars je bovenlip. Wanneer je last hebt van donkere haartjes op je bovenlip zal ik deze absoluut weg halen of laten halen.

Bruidsmake-up tips #5 Plan je schoonheidsbehandelingen.

Let erop dat je je eventuele schoonheidsbehandelingen goed inplant! Stel een schoonheidsbehandeling niet uit tot het laatste moment. Alles waar je huid op kan reageren, zoals ontharen of een peeling, laat je uiterlijk tot 1 week voor de grote dag uitvoeren. Stel je voor dat je huid ineens (anders) reageert op een schoonheidsbehandeling. Dan zit je straks op je bruiloft met een gevoelige en rode huid op zo’n mooie dag. Zonde toch? Geef daarom je huid genoeg tijd om te herstellen.

Hebben jullie nog tips waar je als bruid op kan letten zodat je bruidsmake-up er op zijn mooiste uitziet?

Spread the love ladies en deel het met ons!

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.