Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Top 10 meest gelezen blogs in 2017

Als Hair & Make-up Artist schrijf ik periodiek blogs over Haar, Make-up en over mijn werk. Dit om mijn kennis en ervaring met je te kunnen delen, zodat je er (hopelijk) wat aan hebt! 🙂 Elke maand bereik ik met mijn blog meer dan 55.000 dames. Maar welke blogs worden nu juist zo vaak gelezen? Graag deel ik met jullie de top 10 van meest gelezen blogs in 2017!

Top 10 meest gelezen blogs #10:  Volgorde make-up aanbrengen

Op nummer 10 staat ‘ Volgorde make-up aanbrengen‘ De titel zegt eigenlijk al genoeg; in dit blog lees je welke volgorde je het beste kunt aanhouden bij het aanbrengen van een make-up kan. Klik hier om dit blog te lezen. Hanteer jij de juiste volgorde? 😉

Top 10 meest gelezen blogs in 2017 | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Top 10 meest gelezen blogs #9: Groene gloed in je haar, hoe kom je er van af?

Op nummer 9 staat het blog waarin ik uitleg hoe je van een groene gloed in je haar afkomt. Klik hier voor het lezen van dit blog. Zo vervelend wanneer je blonde lokken een groene gloed aannemen wanner je bijvoorbeeld veel zwemt in chloorwater. Hoe je dan o.a. van deze vervelende lelijke gloed afkomt leg ik uit in dit blog. Nog niet gelezen? Zeker doen!

Groene gloed in haar Hoe kom je van die groene gloed af 1.jpg

Top 10 meest gelezen blogs #8: Welke lippenstift past bij mij?

Een vraag die je als Make-up Artist heel vaak gevraagd krijgt. Ook deel ik mijn 4 favoriete lipstick kleuren van Mac Cosmetics. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan ook mijn blog ‘Welke lippenstift past bij mij?

Een Matte lippenstift aanbrengen. Lees mijn tips & tricks.

Top 10 meest gelezen blogs #7: Oogschaduw blauwe ogen?

Veel dames met blauwe ogen zijn nieuwsgierig naar welke oogschaduw kleur ze het beste kunnen gebruiken. In mijn blog; oogschaduw blauwe ogen, deel ik mijn tips & tricks hierover. Klik hier om dit blog te lezen.

Oogschaduw blauwe ogen. Welke kleur oogschaduw te gebruiken voor blauwe ogen | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Top 10 meest gelezen blogs #6: Make-up tips voor grotere ogen?

Met make-up je ogen optisch groter laten lijken. Ja, dat kan zeker! Wil jij ook mijn blog ‘make-up tips voor grotere ogen’ lezen? Klik dan hier!

Oogschaduw blauwe ogen. Welke kleur oogschaduw te gebruiken voor blauwe ogen | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Top 10 meest gelezen blogs #5: 7-Stappen plan wenkbrauwen tekenen en aanzetten

Ik hou echt van wenkbrauwen! En niet alleen ik: want het is de nummer van 5 van mijn meest gelezen blog in 2017! Klik hier voor het blog 😉

Top 10 meest gelezen blogs #4: Kokosolie: super gezond voor huid en haar

De voordelen die kokosolie biedt voor je gezondheid:

  • balans van je cholesterol
  • verbeteren van de werking van je schildklier
  • dood schimmels, bacteriën en virussen
  • houdt je bloedsuikerspiegel op peil
  • verhoogt je stofwisseling
  • is goed voor je nieren
  • is goed voor botten en tanden

Kokosolie: super gezond voor huid en haar! Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Klik hier om het gehele blog te lezen.

Top 10 meest gelezen blogs #3: Zelf je haar verven 8 tips

Waar moet je op letten als je zelf je haar gaat verven. Of als je je vriendin de verf laat inzetten. Mijn 8 tips als je zelf je haar gaat verven lees je hier.

Top 10 meest gelezen blogs #2: Je haar grijs verven. DIY

Grijs haar was toch wel een een hit in 2017! Daarom denk ik ook de nummer 2 van meest gelezen blogs in 2017! Wow dat is veel! Klik hier om het blog te lezen.

Top 10 meest gelezen blogs #1: Halflang haar opsteken. DIY

We zijn aangekomen bij mijn meest gelezen blog van 2017! Het blog: Halflang haar opsteken. Uiteraard zijn alle foto’s met de opgestoken creaties mijn eigen werk. Klik hier om het blog te bekijken, en wie weet kan jij het ook straks zelf doen. Of volg mijn Workshop Haar Opsteken! 😉

Portfolio Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn top 10 meest gelezen blogs te zien! In 2018 hoop ik nog meer blogs te kunnen schrijven!

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.